BOARDX 2018: WHAT’S NEW??

BIG NEWS! Voor onze JUNIOR surfcamps heb je de keuze tussen twee topbestemmingen, namelijk Le Pin Sec en Montalivet.

Meer lezen

BOARDX 2018: WHAT’S NEW??

BIG NEWS! Voor onze JUNIOR surfcamps heb je de keuze tussen twee topbestemmingen, namelijk Le Pin Sec en Montalivet. Door het succes van Berria YOUTH, Zarautz PLUS en Montalivet FAMILY hebben we voor deze drie bestemmingen echter een VERNIEUWD aanbod! Je leest er hieronder alles over!

Het BoardX surfcamp Berria werd in 2007 uit de grond gestampt. Deze plek heeft àlles wat we nodig hebben: een superchille surfvibe, het camp vlak aan het strand gelegen, strand en zee bijna helemaal voor ons alleen, helderblauw water, een prachtige omgeving en ga zo maar door! Na meer dan tien fantastische zomers, hebben we beslist om op deze geweldige spot een tweede YOUTH-camp te openen!

Vanaf 2018 verwelkomen we al onze 16- tot 18-jarigen met open armen in het Berria-paradijs!


Tijdens onze vele omzwervingen door Europa, op zoek naar ‘the perfect wave’, kwamen we in het najaar van 2001 uit op het ruige Baskenland. We vielen als een blok voor de groene omgeving, het heerlijke eten, de fantastische golven en -last but not least- Zarautz, het bruisende stadje dat één en al SURF ademt! Het was op die plek dat we in de zomer erop ons allereerste BoardX Surfcamp openden.

Meer dan tienduizend enthousiaste surfers hebben we in die voorbije jaren ontvangen...en we kijken ernaar uit de komende jaren minstens evenveel gasten de passie voor het surfen door te geven! Het nieuws? Tijdens de zomer van 2018 trekken we op onze homespot alle registers open voor een gloednieuw surf resort! Say WHUUT?!

YES! ZARAUTZ SURF VILLAGE is de naam van het unieke surf resort waar surfers van over de hele wereld elkaar zullen terugvinden! Belgen, Australiërs, Fransen, Amerikanen…welke nationaliteit je ook hebt, als je de passie voor het surfen en de surf lifestyle deelt, ben je van harte welkom! Door op die manier onze krachten te bundelen en de surfmicrobe te verspreiden willen we een diverse maar hechte surf community opzetten.

Bovendien bieden we op ons resort diverse accommodatietypes aan om aan alle wensen van onze gasten tegemoet te komen! Je kan er terecht met je eigen surfbusje, in een gewone tent, een tipi dorm, of zelfs romantisch met z'n tweeën in een tipi deluxe. Camping or Glamping...we've got it covered!

Belangrijk detail: Om toegelaten te worden op het Zarautz Surf Village moet je minstens 18 jaar oud zijn op het moment van de check-in!


Ook de voorbije zomer was ons Family Resort in Montalivet een schot in de roos. De succesformule is simpel en geniaal tegelijkertijd: wij zorgen ervoor dat maaltijden, activiteiten, faciliteiten en sfeer op punt staan, terwijl jij je 100% op je kroost en/of partner kan focussen. Kortom, een zorgeloze vakantie waar quality time primeert!

Met een bezettingsgraad van meer dan 95% (en de teleurgestelde gezinnen op onze wachtlijsten als gevolg) werd het tijd om een tweede Tipi Resort te openen!! Dit resort zal eveneens op ons fantastische domein Pine Beach Paradise liggen, op wandelafstand van het eerste Family surfcamp. Het spreekt voor zich dat ook hiervoor de nodige faciliteiten -zoals keuken, eettent en sanitair- voorzien worden. En -uiteraard- een eigen enthousiast en toegewijd monitorenteam!

Op die manier garanderen we dat we met dezelfde kwaliteit dubbel zoveel gezinnen gelukkig zullen maken!

Klik op de knop hieronder en ontdek in welke accommodaties je dit jaar één wordt met de natuur!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.