BERRIA STUDENT WEEKS: MEER DAN SURF & PARTY.

Ons Berria surfcamp ligt in een ontzettend mooie regio met heel wat bezienswaardigheden.

Meer lezen

Ons Berria surfcamp ligt in een ontzettend mooie regio met heel wat bezienswaardigheden. Het zou een gemiste kans zijn om daar geen gebruik van te maken en alleen maar op onze camping en op het strand te vertoeven. Daarom leren we jullie graag onze favoriete plekjes in de regio kennen tijdens de Student Weeks. Leef je je graag uit tijdens de vele sportactiviteiten met je beste vrienden? Kies je liever voor avontuur in de natuur? Of is het bruisende stadsleven meer iets voor jou? Het kan allemaal!


Duik in nieuwe avonturen!
Naast het surfen organiseren we tal van zalige andere sportactiviteiten, zoals kajakken, snorkelen in de zee en archery tag. Voor de echte daredevils staat er nog iets anders op de planning: cliffjumpen. Durf jij jezelf fysiek en mentaal op de proef te stellen en de sprong te wagen? Kom dan met ons mee cliffjumpen van een 5 meter hoog platform en voel de adrenaline door je lijf stromen. Het wordt een ervaring die je nooit van je leven zal vergeten! Daarnaast valt er op ons surfcamp natuurlijk ook al heel wat sportiefs te beleven, zoals beachvolleybal, pingpong, skaten op de miniramp en indoboards.

Beleef de unieke natuur van heel dichtbij!
Voor de natuurliefhebbers hebben we andere activiteiten in petto. Eerst en vooral staat er een wandeling naar de Pico del Monte Buciero gepland. Ons surfcamp ligt namelijk niet alleen vlak naast het strand, maar ook naast deze berg. Het is een heuse toeristische trekpleister omwille van haar vele wandel- en fietsroutes. Naast deze routes vinden we ook de Faro del Caballo, een vuurtoren omringd door natuur, kliffen, forten, … die je zeker moet leren kennen tijdens je surfvakantie in Berria! Aan het andere uiteinde van de baai ligt Punta de El Brusco: vanaf deze berg heb je een fenomenaal uitzicht over zowel het strand van Berria als het strand van Noja, een ander kuststadje.

Verlies jezelf in het bruisende stadsleven en lokale cultuur!
Ga je liever op citytrip naar San Sebastián om lekker tapas of pintxos te gaan eten, een skatepark of museum te bezoeken of gezellig met vrienden te shoppen? Slenter dan wat rond in de straten van deze bruisende stad en snuif de sfeer op van het typische Spaanse leventje.

And… we saved the best for last! Hou je niet echt van de drukte van de stad, maar wil je ‘s avonds wel nog aansluiten in San Sebastián? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Sinds dit jaar staat er een nieuwe activiteit op de planning: een uitstap naar het schiereiland San Juan de Gaztelugatxe! Deze adembenemende locatie vormde de setting voor Dragonstone uit Game of Thrones. Een prachtige hike brengt je tot aan de kerk die helemaal alleen op de rots uittorent op 80 meter boven de woeste zee. Als afkoeling van de hike kun je achteraf nog een plons maken in het water. Na de hike reizen we door naar het mondaine San Sebastián waar we de zon zien ondergaan en met z’n allen de pub onveilig zullen maken!;)

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.