BATTLE OF THE BEACH: DE SLAG DER JEUGDHUIZEN!

BoardX en V-Formation slaan de handen in elkaar en dagen jullie uit om op een zuiderse locatie dé strijd aan te gaan met andere jeugdhuizen.

Meer lezen

BATTLE OF THE BEACH: DE SLAG DER JEUGDHUIZEN!

BoardX en V-Formation slaan de handen in elkaar en dagen jullie uit om op een zuiderse locatie dé strijd aan te gaan met andere jeugdhuizen. Overwin de uitdagende opdrachten met je ganse team onder de Franse zon en misschien kroon jij wel jouw jeugdhuis tot KING OF THE BEACH en nemen jullie onze superprijzenpot ter waarde van €3000 mee naar huis!

WHAT TO EXPECT?!

Pine Beach Paradise, het gloednieuwe BoardX vakantiedomein zorgt voor de unieke locatie waar spanning en plezier hand in hand gaan. Van 16/09 tot 25/09 nemen jullie het een week lang op tegen verschillende jeugdhuizen uit Vlaanderen. Een week vol bloedstollende en ludieke battles. Een week zon, zee & strand. Een week vol legendarische BoardX feestjes!

JOIN THE BATTLE

Ben jij uit het juiste hout gesneden voor strongmangames, beachgames, stormloopbanen, outdoor lasershooten en nog veel meer? Vorm dan samen met jouw jeugdhuis een team van maximaal 7 gladiatoren die jullie eer zullen verdedigen. Uiteraard is het supporterslegioen van levensbelang. Verenig jullie krachten en schreeuw je team naar de overwinning!

PRIJZENPOT!

€1000 cash!

20 vaten bier!

Gloednieuwe website by Smooty!

B.O.T.B. wisselbeker!

Gratis deelname 2017 voor het volledige team!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.