APRES SURF WEEK: FROM COVID SNOW TO SUNSHINE GLOW

Het vooruitzicht op een legendarisch academiejaar lag al snel aan diggelen toen begin september alle studentikoze activiteiten aan banden werden gelegd.

Meer lezen

APRES SURF WEEK: FROM COVID SNOW TO SUNSHINE GLOW

Het vooruitzicht op een legendarisch academiejaar lag al snel aan diggelen toen begin september alle studentikoze activiteiten aan banden werden gelegd. Dan maar hopen op die skivakantie tijdens de lesvrije week? Tevergeefs helaas... BoardX leeft enorm met de studenten mee en wil met de nu al legendarische Apres Surf Week alles dubbel en dik inhalen!

Cantussen, (kot)feestjes en (fak)baravonden met tal van nieuwe vrienden en sloten bier, tot in de vroege uren de benen onder je lijf feesten en zorgen die je altijd kan verschuiven naar morgen. Iedereen is het erover eens: Het liederlijk studentenleven is een onvergetelijke tijd vol grenzeloos plezier. Behalve dan in 2021, toen corona een dikke vette streep trok door dat mooie grote feest.

Dat de jongeren al een jaar lang zò veel hebben moeten missen, betreuren wij ten zeerste. En omdat perspectief de beste remedie is tegen de vele mentale issues die de kop op dreigen te steken, hebben wij intussen een fenomenaal evenement in elkaar gestoken…BoardX presents: de Apres Surf Week in Berria, Spanje!

Verwacht je aan een onvergetelijke week die niet alleen het gemis van de skivakantie zal doen smelten als sneeuw voor de zon, maar die ook alle gemiste TD’s, fakbars, Overpoorten zullen doen vergeten. Daarnaast zullen de unieke ervaringen die je enkel in en rond Berria kan beleven voor eeuwig in je geheugen gegrift zijn!

Ons gekende “Surf all day, party all night”- studentenconcept hebben we gepimpt tot een uitzonderlijk weekprogramma waar je van de ene belevenis in de andere zal rollen! We gaan snorkelen, cliff jumpen, hiken, archery tag spelen, op citytrip naar San Sebastian…en reken ook op een dagelijks loco thema met o.a. après-ski vs. aftersurf, een hilarische ‘Surf vs Snow’ battle, een raclette- en tartiflette-avond en ga zo maar door!

Ook aan de fuifbeesten onder ons hebben we gedacht, want het feestprogramma is stevig gevuld. Check it out!

ZATERDAG: Welkomstparty (all you can drink)
ZONDAG: Surf vs. Snow Battle of the Sexes & Bar party
MAANDAG: Oktoberfest
DINSDAG: Avondsurf + Fakkeltocht + Bonfire
WOENSDAG: Boatparty (all you can drink) + Baravond
DONDERDAG: Citytrip San Sebastian + pub crawl + Disco Bataplàn
VRIJDAG: Goodbye beach party (all you can drink)

Voor deze reis is onze Corona Cashback Garantie bij de prijs inbegrepen! Dus ook al zou de reis van overheidswege geannuleerd worden o.w.v. corona, dan krijg je sowieso je geld teruggestort. Zo heb je geen enkele reden meer om nog langer te twijfelen.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.