AND THE SURFKOFFER GOES TO…

Vorige week werd de felbegeerde BoardX Surfkoffer ter waarde van €2000 verloot onder iedereen die al een BoardX surfvakantie geboekt heeft.

Meer lezen

AND THE SURFKOFFER GOES TO…

Vorige week werd de felbegeerde BoardX Surfkoffer ter waarde van €2000 verloot onder iedereen die al een BoardX surfvakantie geboekt heeft. Vroegboekers zijn dus niet alleen zeker van de vroegboekkorting en een plekje op onze surfcamps, maar maakten dit jaar ook kans op een supervette prijs! Door het grote succes (lees: het aantal boekingen dat tijdens de eerste maand binnenliep), overwegen we om hier een jaarlijkse gewoonte van te maken!

De BoardX Surfkoffer heeft alles wat je nodig hebt om op surftrip te vertrekken:

Mahalo Surfboard + vinnen + leash + wax
BoardX reischeque voor je vriend(in)
O’Neill wetsuit + Poncho
O’Neill kledingpakket (Boardshort/bikini, t-shirt, sweater)
BoardX kledingpakket (T-shirt, sweater, jogging)
Vans kledingpakket + zonnebril
Vans backpack
Havaianas flipflops
I Love the Seaside reisgids
Stormrider Surfgids
2 BoardX Gold cards
Toiletzakje met TBBS-tandenborstel
BoardX Mizu Bottle
FCS Reiskoffer
RedBull 24-pack

Een prijs om van achterover te vallen, al zeggen we het zelf! Wie de BoardX Surfkoffer wint, hoeft er nog hooguit wat ondergoed bij te proppen en onze bus op te stappen!

Om te laten zien dat de loting eerlijk verliep, hebben we deze LIVE uitgezonden via Facebook en Instagram! De gelukkige winnaar die we uit onze glazen bol plukten...is… YANNICK MUKENGESHAYI! Proficiat!


WIN DE 'I LOVE THE SEASIDE'- SURFREISGIDS!

Eén van de vette prijzen was de ‘I Love The Seaside- The Surf & Travel Guide to Southwest Europe’! Een boek vol tips over accommodaties, surfspots, food&drinks, shopping en must-do’s, interviews met locals, prachtige foto’s, etc. voor als je op surftrip bent aan de Franse, Spaanse en Portugese kust!

Momenteel wordt er gewerkt aan ‘I Love The Seaside - Northwest Europe’ opdat je binnenkort met deze gids onder de arm van Normandië tot in Lofoten de surftrip van je leven kan maken! Steun de crowdfundcampagne en doe er je voordeel mee!

Omdat we graag met cadeautjes gooien, hebben we nog een leuke troostprijs! Een Vans backpack met daarin een hoop goodies en... I Love The Seaside - Southwest Europe!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.