20 YRS BOARDEX: JASPER VAN OOST

Dat vele oud-monitoren nostalgisch terugblikken naar hun BoardX-tijd staat als een paal boven water, dat er sommigen nadien (en soms dankzij dit BoardX-verleden) iets moois uit de grond stampen,

Meer lezen

20 YRS BOARDEX: JASPER VAN OOST

Dat vele oud-monitoren nostalgisch terugblikken naar hun BoardX-tijd staat als een paal boven water, dat er sommigen nadien (en soms dankzij dit BoardX-verleden) iets moois uit de grond stampen, vinden wij dan weer fantastisch! Graag stellen we je voor aan Jasper Van Oost en zijn Primer Academy!

Jasper Van Oost is de oprichter van urban gym Primer Academy in Leuven. In het verleden spraken we hem al in het kader van onze ‘Dagen Zonder Vlees’-actie waarin hij spreekt over zijn voedingsgewoontes in combinatie met zijn dagelijkse workouts.

Als een raket wist hij van zijn club een regelrecht succes te maken en ook in volle coronacrisis zette hij alle zeilen bij om als starter het hoofd boven water te houden. Toch vond hij nog de tijd om voor ons een lockdown-surfworkout in elkaar te boksen die ons ook in coronatijden volledig klaarstoomt voor een succesvolle surfvakantie!

Photo: Charlotte Rymenants

Alsof zijn pijlenkoker vol ondernemende ideeën onuitputtelijk leek, richtte hij zich begin december op het podcasten en maakt hij sindsdien de razend interessante reeks ’Sterk werk’. Het gesproken woord bleek hem zo goed te liggen dat hij besliste om ook dit interview in podcastvorm te gieten. Ideaal om te beluisteren als je aan het koken, eten, rijden of aan het sporten bent! Enjoy!

PRIMER ACADEMY
Adres: Kolonel Begaultlaan 79-81, 3012 Leuven
Website: www.primeracademy.be
Volg Jasper en Primer Academy ook op Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.