10 REDENEN WAAROM JIJ FIT EN AFGETRAIND UIT EEN SURFCAMP TERUGKEERT!

Er is helemaal niets mis met er goed uit te willen zien, al was het maar voor je zoveelste selfie.

Meer lezen

10 REDENEN WAAROM JIJ FIT EN AFGETRAIND UIT EEN SURFCAMP TERUGKEERT!

Er is helemaal niets mis met er goed uit te willen zien, al was het maar voor je zoveelste selfie. Maar de belangrijkste reden om sportend door het leven te gaan is dat je je ook vanbinnen veel beter zal voelen! Wij geven alvast 10 redenen om je zo snel mogelijk in te schrijven voor een weekje op de BoardX surfcamps!

1. Je surft er all day, every day.
Duh, surfen is de belangrijkste reden dat je je bij BoardX ingeschreven hebt! Ook als je geen surfles neemt, kan je steeds gebruik maken van al ons surfmateriaal! Even checken welke break de jouwe is en -hop- je bent met je vrienden het water in! De paddle-out tot in de line-up, het peddelen voor je golven en op je plank staan zorgen samen al voor meer verbrande calorieën dan je in België op een week kwijtspeelt.

2. Geen golf te bespeuren? Leef je uit op een skateboard!
Als er even geen golven zijn, kan je blijven ‘surfen’…op je skateboard! Neem een longboard en verfijn je skills op de dijk. Wie de lat iets hoger legt, schudt op onze skateramp radicale manoeuvres uit zijn/haar mouw! Voor je het weet heb je op één week leren surfen EN skaten!

3. Je eet er yoga als ontbijt…én avondmaal!
Yoga is de perfecte workout om tegelijkertijd je ademhaling te trainen, je flexibiliteit te verbeteren, je surfspieren te versterken en je core stability te vergroten! Deze zomer bieden we in Zarautz, Berria en Montalivet meermaals per week gratis yogalessen aan. Yoga maakt van jou een betere surfer, vraag maar aan Kelly Slater!



4. Niets zaliger dan een toertje te lopen in het buitenland.
De BoardX surfcamps worden omgeven door de typische Spaanse, Baskische en Franse natuur. Erdoor lopen is de perfecte manier om van de landschappen te genieten. Onze monitoren trekken dan ook meermaals per week hun loopschoenen aan om van de ‘runner’s high’ te genieten. Wat gezelschap maakt het alleen maar leuker en al zeker als het afgesloten wordt met wat gitaar, het strand en een uitzicht op de rustgevende zee!

5. A sunny day keeps the doctor away!
Gezien wintersurfcamps aan de westkust van Schotse Highlands op bitter weinig succes kunnen rekenen, hebben we de onze allemaal neergepoot in het warme Zuiden van Europa. Het zonlicht dat je op onze camps opdoet heeft immers meer voordelen dan je dat mooie gebruinde huidje bezorgen (tenminste als je je er ook tegen beschermt met goede zonnecrème)! Ten eerste zorgt het voor de productie van endorfine dat men niet voor niets het ‘gelukshormoon’ noemt. Ten tweede is het goed voor de calciumopname uit je voeding (en dus je botten). En tenslotte maakt 10 minuten zonlicht 100 keer meer vitamine D aan dan je op één dag via je voeding binnenkrijgt! (Om dan nog van de ‘Vitamin Sea’ te zwijgen.) Op een BoardX surfcamp wordt je dus dankzij de zon niet alleen gelukkiger, maar in één klap ook gezonder!

6. Op het strand is verveling onbestaande. Hello beachgames!
Vind je een strandvakantie maar een saaie boel? Think again! Op onze surfcamps is sport op het strand niet weg te denken! Het wereldrecord paletten werd meermaals verbroken (2384 maal!), niemand lijkt te kunnen kiezen tussen voetbal, baseball of volleyball op het strand (en spelen het dan maar alledrie tegelijkertijd) en finales petanque en Kubb worden tot het hoogste niveau beslecht!

7. Je leert er de meest onbekende sporten kennen, en bent uiteraard mateloos fanatiek, net zoals wij!
We voegen steeds nieuwe activiteiten toe aan ons weekprogramma. Is het geen initiatie op de Giant SUP, dan leer je bij ons surfskaten en archery tag. Of leef je eens helemaal uit met Spikeball, de strandversie van padel, een geweldig spel dat onmogelijk uit te leggen valt zonder een filmpje!



8. Daily workout sessions met knappe monitoren en monitrices
Ben je  eerder het type zonneklopper dan sporter? Eén blik op ons sportend monitorenteam zal je wel van gedacht doen veranderen! Naast surfcoaches, bestaat ons team uit allerlei sportieve personen! Zij geven tussen de tanning sessions door maar al te graag wat lessen Parkour, Zumba, BBB, Breakdance, Hiphop, Slackline, Functional Training… noem maar op! Dus neem je sportoutfits maar gerust mee op surfcamp, want reken maar dat je enthousiast mee zal doen! (Je wil door onze fitte monitoren toch niet aanzien worden als een luie zeester?…)

9. Wij zorgen voor vers bereide en heerlijke maaltijden!
Onze maaltijden zijn sinds dag 1 tot op de dag van vandaag hét uithangbord van BoardX! Geen kant-en-klare pakjes of andere fastfood, wél verse groenten en fruit en een flinke dosis liefde van ons kookteam! ’s Ochtends staat bij het ontwaken een uitgebreid buffet klaar met lekker brood, ontbijtgranen, yoghurt en fruit. En daarna beginnen onze monitoren aan het avondeten dat keer op keer met vele complimenten overladen wordt. Zonder dat je het beseft, heb je een week lang gezonde kost achter de kiezen en kom je strakker dan ooit terug van vakantie!

10. Leven op een surfcamp is gewoonweg een active way of life!
Auto’s, elektrische steps, segways en hoverboards worden voor een weekje uit je leven genomen. Eén worden met de natuur doe je tijdens je verblijf door met je voeten contact te maken met de aarde! Naar het strand, bakker of stadje gaan doe je al wandelend, fietsend of skatend. Start your healthy life NOW!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.