STUDENT WEEKS

THE SPOT

 • Surfcamp vlak aan het strand
 • Charmant stadje tussen Bilbao en Santander
 • Ruime drie- of vijfpersoonstenten
 • Miniramp, pingpongtafel, indoboards...
 • Gezellige bar met drankjes aan scherpe prijzen
 • Chill-outzone met hangmatten
 • Lockers met eigen stopcontact
 • Ruim aanbod aan sport- en spelmateriaal
Surfspot
Playa de Berria, een aangenaam strand gelegen in de provincie Cantabria, zal voor de achttiende keer als homebase fungeren voor ons surfcamp. De knusse camping ligt vlak tegen het strand, omgeven door prachtige kliffen en een helderblauwe oceaan. Van je tent tot je tenen in het zand is het minder dan 100 meter!
Het surfcamp
Ons kamp bestaat uit ruime 3-, of 5-persoonstenten (resp. 280X350 en 280X600 cm) waar je helemaal in recht kan staan.

Verder vind je er een grote tent waar een volledige keuken ter beschikking staat, miniramp, pingpongtafel en onze mooie BoardX-bar waar gezellige avonden niet zelden ontaarden in heuse feestjes!

Uiteraard hoort er bij een surfcamp ook een gezellige chill-out zone hangmatten, ideaal voor een korte siësta na een dagje intensief surfen!
Fietsen en longskates
Wil je graag een fiets om het stadje en de streek te verkennen? Goed idee! Je verplaatst je dagelijks makkelijk van het camp naar het stadje, maar ook de omgeving biedt tal van leuke fietsroutes! Per week hebben we 8 fietsen die je kan huren.

Prijs huur fietsen: € 59 (waarborg €50)

Je kan ook surf- en longskates gebruiken! Het skaten op een longboard en surfskate heeft zoveel gelijkenissen met het surfen, dat dit een leuke manier is om je techniek op het droge bij te schaven. Als je geen eigen surfskate of longboard hebt, dan is dit de ideale gelegenheid om je er voor het eerst op te wagen. Iedere week zijn er ervaren skaters aanwezig die je met plezier de nodige tips geven!
STUDENT WEEKS

The food

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Overdag snacks en drankjes aan de BoardX strandbar
 • Vers bereide maaltijden: groenten- en pastabuffets, wraps, BBQ,...
 • Steeds volwaardig vegetarisch alternatief aanwezig
Ontbijt
Niet voor niets boekt 95% van onze gasten halfpension. Elke morgen zorgeloos opstaan en aan de rijkelijk gevulde ontbijttafels plaatsnemen waar een uitgebreid ontbijt voor je klaarstaat. Het ontbijt bestaat uit: croissants, stokbrood, chocopasta, confituur, beleg, ontbijtgranen, yoghurt, melk, fruitsap,... Kortom voor elk wat wils.
Lunch
’s Middags moet je amper moeite te doen om je maag te vullen. Onze eigen strandbar voorziet je heel de namiddag van de inmiddels beruchte Berria Burger, gezonde smosjes, panini, ijsjes, frisdrank, snoepgoed en ander lekkers!

Prijs strandbar-kaart: € 15 (richtprijzen Berria Burger €3,5 / broodje €2,5 / croque €1,5 / blikje €2 /... )
Avondeten
Na een intensief dagje surfen, gooi je 's avonds je benen gewoon onder tafel om samen met je vrienden en de ondergaande zon te genieten van lekker vers bereide maaltijden zoals heerlijke BBQ's, grote groenten- en pastabuffets, wraps, spaghetti, enz...

Ook voor vegetariërs voorzien we steeds een volwaardig alternatief!

Prijs halfpension: € 149
STUDENT WEEKS

The fun

 • Dagelijks verschillende gratis activiteiten onder BoardX begeleiding
 • Aanbod aan verschillende alternatieve activiteiten aan scherpe prijzen
 • Gratis toegang tot BoardX-party's met Belgische topdeejays
 • Gratis gebruik van skateboards e.a. sport- en spelmateriaal
 • 8 fietsen te huur
Activiteiten
Onze monitoren geven verveling geen kans en organiseren zowel overdag als 's avonds tal van gratis activiteiten. Sunrise hikes, beachgames, fotoshoots op het strand, karaokenights, gezellige filmavonden, de ‘Battle of the Sexes’… zorgen voor een gevarieerde weekprogramma.
Student week? Party week!
Een surfvakantie is niet compleet zonder een stevige portie fiesta! Kom je mee op één van onze trips, dan staan de feestjes voor eeuwig in je geheugen gegrift…of het nu het knotsgekke BoardX themafeestje is of de classy avond in de discotheek. Doorheen de week zorgen Belgische BoardX-dj’s steeds voor een onvergetelijke ambiance!
All You Can Drink
Omdat studenten na hun tweede zit (en vlak voor het nieuwe academiejaar) wel een verzetje verdienen, hebben we tijdens 3 avonden de 2 HOURS OF HAPPINESS ingelast. Op deze avonden schenkt BoardX twee uur lang een ongelimiteerde all you can drink voor bier, wijn of sangria. Voor studenten de ideale manier om een feestavond in gang te trekken!
Weekprogramma
Eén blik op onderstaand overzicht maakt meteen duidelijk dat een student week niet voor watjes is. Laat de leuze voor eens en voor altijd duidelijk "Surf all day, party all night!" zijn!

ZATERDAG: Welkomstparty
ZONDAG: Battle of the Sexes & Bar party
MAANDAG: Theme-party
DINSDAG: Bar party
WOENSDAG: Avondsurf & beach party
DONDERDAG: Citytrip + pub crawl + clubnight
VRIJDAG: Goodbye party
STUDENT WEEKS

Week 10, Week 11 of Week 12?

De Student Weeks gaan door tijdens de drie eerste weken van september. Al geldt het motto 'Surf all day, party all night' voor iedere week, toch is elk met een ander sausje overgoten. Geen betere manier om voor elk wat wils te bieden! Ontdek hieronder het verschil

Week 10: Grad Fest
Zit je in het zesde jaar en laat je binnen een paar maanden het middelbaar voorgoed achter? Dan is GRAD FEST helemaal iets voor jou! Tijdens deze afstudeertrip neem je afscheid van de schoolbanken, alvorens ‘écht’ te gaan studeren aan unief of hogeschool! Lees meer.
Week 11: Hola Onda!
"Hellooo, Good Vibes!" Deze week staat volledig in het teken van cultuur en natuur, couleur local en parties! Bovendien stellen we ons kamp open voor studenten uit alle hoeken van het land (en de wereld!) en trekken we eropuit om samen de meest adembenemende plekjes te ontdekken! Lees meer.
Week 12: Closing Week
Het zomerseizoen afsluiten doen we met een knaller van een Closing Week! Met de allerlaatste herexamens achter de rug en het nieuwe academiejaar dat voor de deur staat, verzamelen hier alle studenten die nog een laatste keer de benen van het lijf willen surfen/feesten om helemaal opgeladen het nieuwe jaar te in te gaan!
FOTO'S Berria Student Weeks
STUDENT WEEKS

The surf

 • Nederlandstalige surfcoaches, ISA gediplomeerd en SLSGB-redder
 • Les in kleine groepjes
 • Ook lessen voor gevorderden!
 • Geen gesleur: Surf- en sportmateriaal wordt dagelijks op het strand klaargezet vanaf 10u!
 • Vrij gebruik van surfmateriaal voor ochtend- en avondsessies!
 • Gratis gebruik van al het materiaal, ook als je geen lessen neemt!
 • Uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards
 • O'Neill wetsuits en lycra's
 • Bodyboards, skimboards
Surfen in Berria
Berria is een relatief onbekende en dus nog rustige surfspot gelegen in Cantabria. De baai strekt zich uit over 2 km en door zijn noordelijke oriëntatie ontvangt deze spot heel veel golven. Deze breken over de verschillende zandbanken waardoor er steeds golven zijn voor zowel beginners als gevorderden. Fun gegarandeerd!
Surflessen
Als je nog nooit gesurft hebt, kan je best eerst wat initiatielessen volgen. Al onze Nederlandstalige surfmoni's zijn ISA gediplomeerd en SLSGB-redder. Ze zijn zeer ervaren en surften al golfjes over heel de wereld. We geven les in kleine groepjes zodat je snel veel kan leren! Groepjes worden ingedeeld naargelang niveau, dus zelfs als je al wat weekjes hebt gesurft kan je nog steeds les volgen.

Surfles 3 uur: € 119 (3x 1,5u + 1u theorieles)
Surfles 5 uur: € 169 (5x 1,5u + 1u theorieles)
Surfmateriaal
We werken enkel met het beste materiaal! Ongeacht je les neemt of niet, heb je keuze uit een zeer uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards. Wetsuits en lycra's worden aangeboden door O'Neill, hét surfmerk bij uitstek. Verder zijn er bodyboards aanwezig en in het camp vind je indoboards en een slackline om op het droge je techniek bij te schaven. Als je je eigen board meeneemt, kan je dat achterlaten in onze afgesloten ruimte in het camp.
STUDENT WEEKS

The Friends

Voor alle groepen vanaf 10 personen voorzien we tal van voordelen. Een groep kan gewoon een hoop vrienden zijn, maar ook cafés, jeugdhuizen, jeugd- en studentenverenigingen, boardshops, sportclubs enz...

Wil je een groepsaanvraag doen? Neem dan contact op met groepen@boardx.be.

Testimonials

Zij gingen je voor

Ons surfkamp staat er dit jaar voor de dertiende keer! Doorheen de jaren zijn er al duizenden jongeren mee geweest. Ontdek hun ervaring met BoardX!

Alle Testimonials
Bo

Ik heb nog nooit zoveel heimwee gehad naar een kamp!! Mis de mensen, eten, plezier, goed weer… TOT VOLGEND JAAR!!

Manon

De activiteiten 's avonds waren super nice! Elke avond was het echt een toffe activiteit en de moni’s stonden ook altijd vol enthousiasme klaar om er weer een toffe avond van te maken.

Minthe

Het monitorenteam was the best! Het waren één voor één leuke mensen waar ik op het einde wel een band mee had gekregen. Als je problemen of een goeie talk nodig had kon je er altijd bij terecht. Maar ook om plezier te maken stonden ze altijd paraat!

STUDENT WEEKS
Data en prijzen

join the surf trip

Onze Berria Student Weeks zijn bestemd voor iedereen ouder dan 18 jaar! Een goed gevuld weekprogramma, een hoop (nieuwe) vrienden om je heen en véél surfen zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Twijfel niet langer en schrijf je nu in!

DATA EN PRIJZEN

 • Week 10 Grad Fest (vrij 30 aug - zo 8 sept 2024) : € 349
 • Week 11 Hola Onda! (vrij 6 sept - zo 15 sept 2024): € 329
 • Week 12 Closing Week (vrij 13 sept - zo 22 sept 2024): € 329

Vertrek uit België: vrijdagavond (tussen 16u45 en 19u)
Aankomst in Berria: zaterdagochtend
Vertrek terug naar België: zaterdagavond
Aankomst in België: zondagochtend
Totaal: 9 nachten

(Kom je met eigen vervoer? Check-in op zaterdag om 12u - Check-out op zaterdag om 10u!)

Opties

 • Busreis H/T: € 50/rit
 • Halfpension: € 149
 • Les: € 119 voor 3 keer 1,5 uur les in groepjes van max. 8 personen + 1 uur theorieles
 • Les: € 169 voor 5 keer 1,5 uur les in groepjes van max. 8 personen + 1 uur theorieles
 • Huur fiets: € 59 (waarborg € 50)
 • Deelname aan extra activiteiten: prijzen afhankelijk van activiteit
 • Extra week: € 219
 • Annulatieverzekering: € 55 per week
 • Omniumverzekering: € 79 per week

inclusief

 • Verblijf in ruime 3- of 5-persoonstenten
 • Gebruik surf- en ander sport- en spelmateriaal
 • Gebruik keukentent en -materiaal
 • BoardX begeleiding en animatie
 • BoardX T-shirt
 • BoardX goodiebag
 • Gratis party's met Belgium's finest DJs
Inclusief: all you can drink!
 • 3 dagen gedurende 2u per avond (bier/wijn/sangria of frisdrank)

Kortingen

Vroegboekkorting: Je krijgt € 20 korting op de 1ste week die je boekt, maar ook voor elke extra week kennen we € 20 korting toe. Deze vroegboekkorting is enkel geldig bij ontvangst van de volledige betaling op onze rekening vòòr 1 april.

Extra week-korting: Denk je dat je niet genoeg gaat hebben aan één week op onze surfcamps, dan geven we je geen ongelijk! Je hoeft niet te vertrekken op het moment dat het surfen net begon te lukken, ons animatie- en kookteam zorgt voor voldoende variatie, je leert dubbel zoveel mensen kennen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Voor slechts € 219 heb je er al een extra week bij!

Groepsvoordelen: Voor alle groepen vanaf 10 personen voorzien we tal van voordelen. Een groep kan gewoon een hoop vrienden zijn, maar ook klassen, sportclubs, jeugdverenigingen enz. zijn altijd welkom! Wil je een groepsaanvraag doen? Neem dan contact op met groepen@boardx.be

DATA EN PRIJZEN
- WEEK 10 Grad Fest (vrij 30 aug - zo 8 sept 2024): € 349
- WEEK 11 Hola Onda!
(vrij 6 sept - zo 15 sept 2024): € 329
- WEEK 12 Closing Week
(vrij 13 sept - zo 22 sept 2024): € 329

Vertrek uit België: vrijdagavond (tussen 16u45 en 19u)
Aankomst in Berria: zaterdagochtend
Vertrek terug naar België: zaterdagavond
Aankomst in België: zondagochtend
Totaal: 9 nachten

(Kom je met eigen vervoer? Check-in op zaterdag om 12u - Check-out op zaterdag om 10u!)
INCLUSIEF
- Verblijf in ruime 3- of 5-persoonstenten
- Gebruik surf- en ander sport- en spelmateriaal
- Gebruik keukentent en -materiaal
- BoardX begeleiding en animatie
- BoardX-T-shirt
- BoardX goodiebag
- Gratis party's met Belgium's finest DJs

Inclusief: all you can drink!

- 3 dagen gedurende 2u per avond (bier/wijn/sangria of frisdrank)
OPTIES
- Busreis H/T: € 50/rit
- Halfpension: € 149
- Les: € 119 voor 3 keer 1,5 uur les in groepjes van max. 8 personen + 1 uur theorieles
- Les: € 169 voor 5 keer 1,5 uur les in groepjes van max. 8 personen + 1 uur theorieles
- Huur fiets: € 59 (waarborg € 50)
- Deelname aan extra activiteiten: prijzen afhankelijk van activiteit
- Extra week: € 219
- Annulatieverzekering: € 55 per week
- Omniumverzekering: € 79 per week
KORTINGEN
Vroegboekkorting: Je krijgt € 20 korting op de 1ste week die je boekt, maar ook voor elke extra week kennen we €20 korting toe. Deze vroegboekkorting wordt enkel toegekend aan boekingen die betaald zijn vòòr 1 april.

Extra week-korting: Denk je dat je niet genoeg gaat hebben aan één week op onze surfcamps, dan geven we je geen ongelijk! Je hoeft niet te vertrekken op het moment dat het surfen net begon te lukken, ons animatie- en kookteam zorgt voor voldoende variatie, je leert dubbel zoveel mensen kennen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Voor slechts € 219 heb je er al een extra week bij!
GROEPSVOORDELEN
Voor alle groepen vanaf 10 personen voorzien we tal van voordelen. Een groep kan gewoon een hoop vrienden zijn, maar ook klassen, sportclubs, jeugdverenigingen enz. zijn altijd welkom!

Wil je een groepsaanvraag doen? Neem dan contact op met groepen@boardx.be
Testimonials
Lisa uit Essen

Zalig! Ik had eerst geen half pension geboekt, maar dan toch overgeschakeld, omdat ik zag hoe lekker het er allemaal uitzag. Zeker ook een heel breed vegetarisch aanbod!

Zoë uit Ursel

Ik was in shock over hoe groot de tenten waren!! WAUW WAUW, jullie kunnen het wel glamping noemen ondertussen ;). Het kamp was perfect ingedeeld, lag altijd proper, voldoende tafels, banken, megaleuke bar met een goed dansvloerke ervoor + het Berria dakterras is gewoon superieur.

Ruben uit Wilrijk

Enorm leuke activiteiten, de week was goed volgepland! Tof dat je ook zelfstandig kan kiezen wat je wilt doen en wat niet, enorm veel vrijheid dus.

Flo uit Schilde

Ik keer absoluut terug, want ik heb hier een onvergetelijke tijd beleefd! Voor het eerst in jaren voelde ik mij echt goed op een plaats in een groep met mensen die ik totaal niet kende. Op zo’n korte tijd heb ik zoveel leuke nieuwe mensen mogen leren kennen. Ik heb mij rot geamuseerd!

Jinne uit Leuven

"Activiteiten waren echt nice, ook tof dat er elke dag zoveel te doen was. Ik wist soms niet meer wat wel en wat niet te doen. Wat ook echt nice was, was de strandspelen en de volleybal. Altijd tof om te doen, vind ik!"

Yara uit lembeek

Geweldig eten! Steeds vers en smaakt heel lekker na een lange dag in het water en bezig geweest te zijn.

Helena uit maaseik

De surfles was zeer leerzaam en de coach was ook een topper. Je zag hem niet enkel tijdens de les, maar was het hele kamp actief aanwezig!

Nassim uit Leuven

Tijdens de avondactiviteiten hebben we de leukste momenten meegemaakt. De parties waren zalig (ook dankzij de Freeflow ;)). Na de feestjes deden we altijd verder op het strand. Daar hebben we elkaar goed kunnen leren kennen. Het was elk moment plezier en gelach.

Tess uit mol

Echt een toffe bende monitoren! Het was fijn om te zien dat ook zij zich tijdens hun verplichtingen leken te amuseren :) Ze zorgden voor een toffe sfeer & door hun chille aanpak leek ook niemand deze te willen verpesten.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.
Nu Boeken