HOLA ONDA!

THE SPOT

 • Surfcamp vlak aan het strand
 • Charmant stadje tussen Bilbao en Santander
 • Ruime vierpersoonstenten
 • Miniramp, pingpongtafel, indoboards...
 • Gezellige bar met drankjes aan scherpe prijzen
 • Chill-outzone met hangmatten
 • Lockers met eigen stopcontact
 • Ruim aanbod aan gezelschapsspelen
 • Gratis gebruik van goed uitgeruste en ruime keukentent
Berria
Playa de Berria, een aangenaam strand gelegen in de provincie Cantabria, zal voor de achttiende keer als homebase fungeren voor ons surfcamp. De knusse camping ligt vlak tegen het strand, omgeven door prachtige kliffen en een helderblauwe oceaan. Van je tent tot je tenen in het zand is het minder dan 100 meter!
Surfcamp
Ons kamp bestaat uit ruime 3-, of 5-persoonstenten (resp. 280X350 en 280X600 cm) waar je helemaal in recht kan staan.

Verder vind je er een grote tent waar een volledige keuken ter beschikking staat, miniramp, pingpongtafel en onze mooie BoardX-bar waar gezellige avonden niet zelden ontaarden in heuse feestjes!

Uiteraard hoort er bij een surfcamp ook een gezellige chill-out zone hangmatten, ideaal voor een korte siësta na een dagje intensief surfen!
Fietsen en skaten
Wil je graag een fiets om het stadje en de streek te verkennen? Goed idee! Je verplaatst je dagelijks makkelijk van het camp naar het stadje, maar ook de omgeving biedt tal van leuke fietsroutes! Per week hebben we 8 fietsen die je kan huren.

Prijs huur fietsen: € 59 (waarborg €50)

Skaten en surfen hebben altijd tot dezelfde familie behoord. En daarom staat er in elk camp een miniramp van 1m hoog en 3,6m breed. Dit zijn de ideale afmetingen waar zowel een absolute beginner iets op leert als een ervaren skater helemaal los gaat.

Je kan ook vrij gebruikmaken van onze surfskates en longboards! De sport heeft zoveel gelijkenissen met het surfen, dat dit de beste manier is om je techniek op het droge bij te schaven. Als je geen eigen longboard os surfskate hebt, dan is dit de ideale gelegenheid om je er voor het eerst op te wagen. Iedere week zijn er ervaren skaters aanwezig die je met plezier de nodige tips geven!
HOLA ONDA!

The food

 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Overdag snacks en drankjes aan de BoardX strandbar
 • Tal van uitstekende eetgelegenheden in de buurt aanwezig
 • Vers bereide maaltijden: groenten- en pastabuffets, wraps, BBQ...
 • Steeds volwaardig vegetarisch alternatief aanwezig
Ontbijt
Niet voor niets boekt 95% van onze gasten halfpension. Elke morgen zorgeloos opstaan en aan de rijkelijk gevulde ontbijttafels plaatsnemen waar een uitgebreid ontbijt voor je klaarstaat. Het ontbijt bestaat uit: croissants, stokbrood, chocopasta, confituur, beleg, ontbijtgranen, yoghurt, melk, fruitsap,... Kortom voor elk wat wils.

Prijs halfpension: € 149
Lunch
’s Middags moet je amper moeite te doen om je maag te vullen. Onze eigen strandbar voorziet je heel de namiddag van de inmiddels beruchte Berria Burger, gezonde smosjes, panini, ijsjes, frisdrank, snoepgoed en ander lekkers!

Prijs strandbar-kaart: € 15 (richtprijzen Berria Burger €2,5 / broodje €2,5 / croque €1,5 / blikje €2 /... )
Avondeten
Na een intensief dagje surfen, gooi je 's avonds je benen gewoon onder tafel om samen met je vrienden en de ondergaande zon te genieten van lekker vers bereide maaltijden zoals heerlijke BBQ's, grote groenten- en pastabuffets, wraps, spaghetti, enz...

Ook voor vegetariërs voorzien we steeds een volwaardig alternatief!

Prijs halfpension: € 149
HOLA ONDA!

The fun

 • Dagelijks verschillende gratis activiteiten en exclusieve belevenissen onder BoardX begeleiding
 • Tal van aangeboden activiteiten: Dagelijkse yogasessies, Basque tour, Citytrip Bilbao, Archery Tag, Sunrise Hike, Cliff Dive, Snorkelsessie
 • Party whole week long met Belgium's finest DJs: Theme party, Beach party...
 • Inbegrepen: gebruik van skateboards e.a. sport- en spelmateriaal
 • All you can drink (3 dagen gedurende 2u per avond (bier/wijn/sangria of frisdrank)
 • 8 fietsen te huur
Activiteiten
Onze monitoren geven verveling geen kans en organiseren zowel overdag als 's avonds tal van activiteiten. Beachgames, fotoshoots op het strand, karaokenights, gezellige filmavonden, de ‘Battle of the Sexes’… zorgen voor een gevarieerde weekprogramma.

Bovendien gaan we tijdens deze speciale week ook snorkelen, cliff jumpen, hiken, surfen, archery tag spelen, op citytrip naar Bilbao…
Hola Onda!
Deze speciale week staat in het teken van cultuur en natuur, couleur local en parties. We tonen jullie verborgen parels in de omgeving en leren je alles over de lokale cultuur.

Wat is op vakantie gaan naar het buitenland, als je niet in contact komt met andere talen en culturen? Wij trekken dus volop eropuit om de lokale bezienswaardigheden te ontdekken. Maar bovendien stellen we ons kamp open voor studenten uit alle hoeken van het land en ver daarbuiten! "Bonjour", "Hola", "Buongiorno" en Guten tag" nog aan toe, zeg!

Verwacht je aan dagelijkse yoga sessies, een uitstap naar Gaztelugatxe a.k.a. Game of Thrones' Dragonstone, leren surfskaten in de grootste indoor surfskatehal, een bezoek aan de wereldberoemde surfspot Mundaka en ga zo maar door!
Weekprogramma
Ook aan de fuifbeesten onder ons hebben we gedacht, want het feestprogramma is stevig gevuld. Eén blik op onderstaand overzicht maakt meteen duidelijk dat een student week niet voor watjes is. Laat de leuze voor eens en voor altijd duidelijk "Surf all day, party all night!" zijn!

ZATERDAG: Welkomstparty (all you can drink)
ZONDAG: Battle of the Sexes goes international & Bar party
MAANDAG: Theme Party Night
DINSDAG: Avondsurf + Fakkeltocht + Bonfire
WOENSDAG: Citytrip Bilbao + Boatparty
DONDERDAG: The Basque Tour* + Dress to impress party
VRIJDAG: Goodbye beach party (all you can drink)

*meer info hieronder
THE BASQUE TOUR
Op donderdag springen we de bus op voor een daguitstap naar het Spaanse Baskenland! Een regio die bol staat van prachtige natuur, (surf)cultuur en heerlijk eten!

1. Gaztelugatxe hike: Een bezoek aan de filmlocatie van Dragonstone uit Game of Thrones met nadien een verkwikkende duik in het water. We trakteren je op typische Baskische hapjes en drankjes!
2. Mundaka: Op deze mythische surfspot vind je één van de beste linkse golven van Europa! We lunchen zoals echte Basken en nemen een kijkje aan de spot waar topsurfers tijdens grote swells barrels bij de vleet pakken!
3. Drop Indoor Sopela: Dit is de grootste indoor surfskatehal van Europa! We voorzien voor iedereen materiaal voor een heuse surfskateles gegeven door lokale specialisten!

Prijs voor deze daguitstap: € 30
All You Can Drink
Omdat studenten na hun tweede zit (en vlak voor het nieuwe academiejaar) wel een verzetje verdienen, hebben we tijdens 3 avonden de 2 HOURS OF HAPPINESS ingelast. Op deze avonden schenkt BoardX twee uur lang een ongelimiteerde all you can drink voor bier, wijn of sangria. Voor studenten de ideale manier om een feestavond in gang te trekken!
FOTO'S HOla Onda!
HOLA ONDA!

The surf

 • Nederlandstalige surfcoaches, ISA gediplomeerd en SLSGB-redder
 • Les in kleine groepjes
 • Ook lessen voor gevorderden!
 • Geen gesleur: Surf- en sportmateriaal wordt dagelijks op het strand klaargezet vanaf 10u!
 • Vrij gebruik van surfmateriaal voor ochtend- en avondsessies!
 • Gratis gebruik van al het materiaal, ook als je geen lessen neemt!
 • Uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards
 • O'Neill wetsuits en lycra's
 • Bodyboards, skimboards
Surfspot
Berria is een relatief onbekende en dus nog rustige surfspot gelegen in Cantabria. De baai strekt zich uit over 2 km en door zijn noordelijke oriëntatie ontvangt deze spot heel veel golven. Deze breken over de verschillende zandbanken waardoor er steeds golven zijn voor zowel beginners als gevorderden. Fun gegarandeerd!
Surflessen
Als je nog nooit gesurft hebt, kan je best eerst wat initiatielessen volgen. Al onze Nederlandstalige surfmoni's zijn ISA gediplomeerd en SLSGB-redder. Ze zijn zeer ervaren en surften al golfjes over heel de wereld. We geven les in kleine groepjes zodat je snel veel kan leren! Groepjes worden ingedeeld naargelang niveau, dus zelfs als je al wat weekjes hebt gesurft kan je nog steeds les volgen.

Surfles: € 119 (3x 1,5u + 1u theorieles)
Surfles: € 169 (5x 1,5u + 1u theorieles)
Surfmateriaal
We werken enkel met het beste materiaal! Ongeacht je les neemt of niet, heb je keuze uit een zeer uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards. Wetsuits en lycra's worden aangeboden door O'Neill, hét surfmerk bij uitstek. Verder zijn er bodyboards aanwezig en in het camp vind je indoboards en een slackline om op het droge je techniek bij te schaven. Als je je eigen board meeneemt, kan je dat achterlaten in onze afgesloten ruimte in het camp.
Testimonials

Zij gingen je voor

Ons surfkamp staat er dit jaar voor de dertiende keer! Doorheen de jaren zijn er al duizenden jongeren mee geweest. Ontdek hun ervaring met BoardX!

Alle Testimonials
Bo

Ik heb nog nooit zoveel heimwee gehad naar een kamp!! Mis de mensen, eten, plezier, goed weer… TOT VOLGEND JAAR!!

Manon

De activiteiten 's avonds waren super nice! Elke avond was het echt een toffe activiteit en de moni’s stonden ook altijd vol enthousiasme klaar om er weer een toffe avond van te maken.

Minthe

Het monitorenteam was the best! Het waren één voor één leuke mensen waar ik op het einde wel een band mee had gekregen. Als je problemen of een goeie talk nodig had kon je er altijd bij terecht. Maar ook om plezier te maken stonden ze altijd paraat!

HOLA ONDA!

The Friends

Voor alle groepen vanaf 10 personen voorzien we tal van voordelen. Een groep kan gewoon een hoop vrienden zijn, maar ook je medestudenten, jeugdhuis, jeugdvereniging, sportclub enz... zijn meer dan welkom!

Wil je een groepsaanvraag doen? Neem dan contact op met groepen@boardx.be.

HOLA ONDA!
Data en prijzen

join the surf trip

Hola Onda! is bestemd voor iedereen ouder dan 18 jaar! Een goed gevuld weekprogramma, een hoop (nieuwe) vrienden om je heen en véél surfen zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Twijfel niet langer en schrijf je nu in!

data en prijzen

 • Week 11 (vrij 6 sept - zo 15 sept 2024): € 329

Vertrek uit België: vrijdagavond (tussen 16u45 en 19u)
Aankomst in Berria: zaterdagochtend
Vertrek terug naar België: zaterdagavond
Aankomst in België: zondagochtend
Totaal: 9 nachten

(Kom je met eigen vervoer? Check-in op zaterdag om 12u - Check-out op zaterdag om 10u!)

opties

 • Busreis: € 50/rit
 • Halfpension: € 149
 • Daguitstap The Basque Tour: € 30
 • Les: € 119 voor 3 keer 1,5 uur les in groepjes van max. 8 personen + 1 uur theorieles
 • Les: € 169 voor 5 keer 1,5 uur les in groepjes van max. 8 personen + 1 uur theorieles
 • Huur fiets: € 59 (waarborg € 50)
 • Extra week: € 219
 • Annulatieverzekering: € 55 per week
 • Omniumverzekering: € 79 per week

inclusief

 • Verblijf in ruime 3- of 5-persoonstenten
 • Gebruik surf- en ander sport- en spelmateriaal
 • Gebruik keukentent en -materiaal
 • BoardX begeleiding en animatie
 • BoardX T-shirt
 • BoardX goodiebag
 • Gratis party's met Belgium's finest DJs
Inclusief: all you can drink!
 • 3 dagen gedurende 2u per avond (bier/wijn/sangria of frisdrank)

kortingen

Vroegboekkorting: Je krijgt € 20 korting op de 1ste week die je boekt, maar ook voor elke extra week kennen we € 20 korting toe. Deze vroegboekkorting is enkel geldig bij ontvangst van de volledige betaling op onze rekening vòòr 1 april.

Extra week-korting: Denk je dat je niet genoeg gaat hebben aan één week op onze surfcamps, dan geven we je geen ongelijk! Je hoeft niet te vertrekken op het moment dat het surfen net begon te lukken, ons animatie- en kookteam zorgt voor voldoende variatie, je leert dubbel zoveel mensen kennen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Voor slechts € 219 heb je er al een extra week bij!

Groepsvoordelen: Voor alle groepen vanaf 10 personen voorzien we tal van voordelen. Een groep kan gewoon een hoop vrienden zijn, maar ook klassen, sportclubs, jeugdverenigingen enz. zijn altijd welkom! Wil je een groepsaanvraag doen? Neem dan contact op met groepen@boardx.be

DATA EN PRIJZEN
- WEEK 11 (vrij 6 sept - zo 15 sept 2024): € 329

Vertrek uit België: vrijdagavond (tussen 16u45 en 19u)
Aankomst in Berria: zaterdagochtend
Vertrek terug naar België: zaterdagavond
Aankomst in België: zondagochtend
Totaal: 9 nachten

(Kom je met eigen vervoer? Check-in op zaterdag om 12u - Check-out op zaterdag om 10u!)

INCLUSIEF
- Verblijf in ruime 3- of 5- persoonstenten
- Gebruik surf- en ander sport- en spelmateriaal
- Gebruik keukentent en -materiaal
- BoardX-begeleiding en animatie
- BoardX-T-shirt
- BoardX goodiebag
- Gratis party's met Belgium's finest DJs

Inclusief: all you can drink!
- 3 dagen gedurende 2u per avond (bier/wijn/sangria of frisdrank)
OPTIES
- Busreis: € 50/rit
- Halfpension: € 149
- Daguitstap The Basque Tour: € 30
- Les: € 119 voor 3 keer 1,5 uur les in groepjes van max. 8 personen + 1 uur theorieles
- Les: € 169 voor 5 keer 1,5 uur les in groepjes van max. 8 personen + 1 uur theorieles
- Huur fiets: € 59 (waarborg € 50)
- Extra week: € 219
- Annulatieverzekering: € 55 per week
- Omniumverzekering: € 79 per week
KORTINGEN
Vroegboekkorting: Je krijgt € 20 korting op de 1ste week die je boekt, maar ook voor elke extra week kennen we € 20 korting toe. Deze vroegboekkorting wordt enkel toegekend aan boekingen die betaald zijn vòòr 1 april.

Extra week-korting: Denk je dat je niet genoeg gaat hebben aan één week op onze surfcamps, dan geven we je geen ongelijk! Je hoeft niet te vertrekken op het moment dat het surfen net begon te lukken, ons animatie- en kookteam zorgt voor voldoende variatie, je leert dubbel zoveel mensen kennen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Voor slechts € 219 heb je er al een extra week bij!
GROEPSVOORDELEN
Voor alle groepen vanaf 10 personen voorzien we tal van voordelen. Een groep kan gewoon een hoop vrienden zijn, maar ook klassen, sportclubs, jeugdverenigingen enz. zijn altijd welkom!

Wil je een groepsaanvraag doen? Neem dan contact op met groepen@boardx.be
Testimonials
Nassim uit Oostende

Tijdens de avondactiviteiten hebben we de leukste momenten meegemaakt. De parties waren zalig (ook dankzij de Freeflow ;)). Na de feestjes deden we altijd verder op het strand. Daar hebben we elkaar goed kunnen leren kennen. Het was elk moment plezier en gelach.

Tess uit Mol

Echt een toffe bende monitoren! Het was fijn om te zien dat ook zij zich tijdens hun verplichtingen leken te amuseren :) Ze zorgden voor een toffe sfeer & door hun chille aanpak leek ook niemand deze te willen verpesten.

Maité uit Lievegem

Het eten was geweldig, zelf ben ik niet vegetarisch maar de veggie wraps waren super lekker. Het andere eten was ook mega lekker, altijd goed klaargemaakt en veel variatie.

Flo uit schilder

Het moniteam was hilarisch! Het leuke was ook dat we allemaal van dezelfde leeftijd waren, en dan zit die vibe ook beter. Super aangename en enthousiaste mensen! Dank u om het zo leuk te maken.

Jinne uit leuven

De crew was echt lachen, ook tof dat ze gewoon mee kwamen chillen en spelletjes spelen. Maakte het voor ons veel plezanter.

Yentl uit oostende

Ik vond de activiteiten heel leuk. Het cliffjumpen, ochtendsurf en de zonsopgang meemaken na de morning hike waren geweldig.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.
Nu Boeken