WIN EEN GRATIS SURFTRIP OP KING OF THE SQUIDS!

King Of The Squids is de eerste leuke kennismaking met een surfwedstrijd voor jonge golfsurfers tot en met 14 jaar die al zelfstandig kunnen uitpeddelen, een take-off en bottem turn kunnen uitvoeren.

Meer lezen

WIN EEN GRATIS SURFTRIP OP KING OF THE SQUIDS!

King Of The Squids is de eerste leuke kennismaking met een surfwedstrijd voor jonge golfsurfers tot en met 14 jaar die al zelfstandig kunnen uitpeddelen, een take-off en bottem turn kunnen uitvoeren. Maar vooral plezier maken staat tijdens dit event centraal!

Golfsurfen is altijd leuker met je vrienden! De golf van de dag pakken terwijl je aangemoedigd wordt vanuit de line-up geeft je de energie om na je golfrit meteen terug door de schuimbakken richting volgende golf te peddelen. Wedstrijden durven wel eens voor een competitieve sfeer zorgen, en vooral bij jonge beginnende wedstrijdsurfers voor een dosis negatieve stress. Daar wil de Belgische Surf Federatie (BSF) samen met surfclub Oostende Outside iets aan doen met de 2de editie van de King Of Squids.

De wedstrijd gaat door op 1 dag, afhankelijk van de weersvoorspellingen is dit op 1 of 2 juli. Hoogwater wordt verwacht in de ochtend, dus bij goede golven in de voorspellingen worden de eerste heats gesurft bij zonsopgang! King Of The Squids is met of zonder aanvoer van golven, het perfecte begin van de zomervakantie!

Deelname aan de wedstrijd kost je €5, ter plaatse te betalen voor de start van de wedstrijd. Voor je €5 krijg je naast een leuke surfdag als deelnemer 1 broodje en drankje. BoardX doet er nog een schepje bovenop met een goodiebag voor iedere deelnemer én een gratis surfreis voor de winnaars!

Inschrijven doe je best wel ruim op voorhand HIER. Er is plaats voor 24 deelnemers en VOL=VOL.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.