WIN DE BOARDX SURFKOFFER 2020!

BoardX beloont alle vroege vogels! Dat zij zeker zijn van een plekje op onze populaire surfcamps én een vroegboekkorting krijgen, dat weet iedereen al jàren.

Meer lezen

WIN DE BOARDX SURFKOFFER 2020!

BoardX beloont alle vroege vogels! Dat zij zeker zijn van een plekje op onze populaire surfcamps én een vroegboekkorting krijgen, dat weet iedereen al jàren. Dit jaar maakt iedereen die zich tijdens de eerste drie maanden (en dus vòòr 1 maart 2020) inschrijft, daar bovenop nog kans op een fantastisch prijzenpakket ter waarde van 2000 euro!

Wie ons volgt op Facebook, Instagram of ingeschreven is voor de maandelijkse nieuwsbrief weet dat wij héél graag met cadeautjes gooien! Ook dit jaar hebben we één REUZEKADO in petto, namelijk DE BOARDX SURFKOFFER! We verloten die enkel en alleen onder iedereen die vòòr 1 maart zijn BoardX surftrip geboekt én betaald heeft! Breng je inschrijving dus als de bliksem helemaal in orde, want het gaat om een reusachtige reiskoffer boordevol fantastische prijzen:

Mahalo Surfboard + vinnen + leash + wax
BoardX reischeque voor je vriend(in)
O’Neill lycra wetsuit + poncho
O’Neill kledingpakket (boardshort, T-shirt, teenslippers)
BoardX kledingpakket (T-shirt, sweater, pet)
Vans kledingspakket (T-shirt, sweater, pet, muts)
Stormrider Surfgids
2
BoardX Gold cards
TBBS-tandenborstel & travelcase
FCS reiskoffer + stretch surfboard cover
RedBull 24-pack

Een prijs om van achterover te vallen, al zeggen we het zelf! Wie de BoardX Surfkoffer wint, hoeft er nog hooguit wat ondergoed bij te proppen en is dan klaar om onze bus op te stappen!

Iedereen die zijn surfvakantie tijdens de maand december, januari en februari boekt én betaalt, maakt kans op deze fantastische prijs. Op woensdag 4 maart trekt een onschuldige hand de naam van de gelukkige winnaar die met de Surfkoffer gaat lopen!


KORTOM, SCHRIJF JE ZO SNEL MOGELIJK IN EN WIN DE BOARDX SURFKOFFER!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.