WIN DE BOARDX SURFKOFFER 2019!

BoardX beloont alle vroege vogels! Dat zij zeker zijn van een plekje op onze populaire surfcamps én een vroegboekkorting krijgen, dat weet iedereen al jàren.

Meer lezen

WIN DE BOARDX SURFKOFFER 2019!

BoardX beloont alle vroege vogels! Dat zij zeker zijn van een plekje op onze populaire surfcamps én een vroegboekkorting krijgen, dat weet iedereen al jàren. Dit jaar maakt iedereen die zich tijdens de eerste maand (en dus vòòr 1 februari 2019) inschrijft, daar bovenop nog kans op een fantastisch prijzenpakket ter waarde van 2000 euro!

Het is cadeautjestijd! Niet alleen je grootouders, maar ook wij bedelven jullie maar al te graag met verrassingen! Geen chocolade kerstman of het zoveelste paar sokken, maar wel àlles wat je nodig heb om op surftrip te vertrekken: DE BOARDX SURFKOFFER!

Mahalo Surfboard + vinnen + leash + wax
BoardX reischeque voor je vriend(in)
O’Neill wetsuit + Poncho
O’Neill kledingpakket (Boardshort/bikini, t-shirt, petje)
BoardX kledingpakket (T-shirt, sweater, jogging)
Vans kledingpakket + accessoires
Vans backpack
Havaianas flipflops
Surf & Stay reisgids
Stormrider Surfgids
2 BoardX Gold cards
Toiletzakje met TBBS-tandenborstel
BoardX frisbee
FCS Reiskoffer
RedBull 24-pack

Een prijs om van achterover te vallen, al zeggen we het zelf! Wie de BoardX Surfkoffer wint, hoeft er nog hooguit wat ondergoed bij te proppen en is dan klaar om onze bus op te stappen!

Al wie tijdens de maand januari boekt (of geboekt heeft) én betaald heeft maakt kans op deze fantastische prijs. Op woensdag 6 februari trekt een onschuldige hand de naam van de gelukkige winnaar die met de Surfkoffer gaat lopen!

Kortom, doe een extra inspanning tijdens de blok en de examens en je bent zeker van een zorgeloze zomer! Boek je surfvakantie voor 1 februari en win de BoardX Surfkoffer!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.