WELCOME TO THE BERRIA STUDENT WEEKS!

De BoardX Student Weeks zijn sinds jaar en dag al een ongeëvenaard succes. Traditioneel ontvangen we studenten die eindelijk het juk van de examens van zich af kunnen werpen.

Meer lezen

WELCOME TO THE BERRIA STUDENT WEEKS!

De BoardX Student Weeks zijn sinds jaar en dag al een ongeëvenaard succes. Traditioneel ontvangen we studenten die eindelijk het juk van de examens van zich af kunnen werpen. Het spreekt dan ook voor zich dat het feestgehalte tijdens deze weken net dat tikkeltje hoger ligt. Ideaal om helemaal opgeladen het nieuwe academiejaar in te gaan!

Al meer dan 10 jaar is Berria een vaste waarde binnen ons aanbod voor studenten…en dat is niet zo verwonderlijk. De plek is immers onze parel aan de Cantabrische kust, ons eigen Belgisch mini-eilandje, het oord van plezier waar surfwax, zonnecrême en gerstenat vreemd genoeg perfect door elkaar vloeien en een heerlijke cocktail vormen die fuifbeesten, chillers, surfbabes en dito binken met elkaar verbindt.Ons surfcamp in Berria biedt àlles wat een student wensen kan: een prachtig en zo goed als verlaten strand dat vlak naast ons surfcamp gelegen is, een enthousiast monitorenteam dat voor iedere gast door het vuur ging en perfecte golven zo ver als je oog reikt.Om echt volledig aan de wensen van de student tegemoet te komen, zorgen we voor een formule waar je terstond euforisch van wordt. Laten we zeggen dat we de leuze van de Student Weeks ernstig zullen nemen: "SURF ALL DAY, PARTY ALL NIGHT!”

Daarvoor hebben we 5 onmiskenbare troeven:

1. Het strand van Berria grenst letterlijk aan ons surfcamp. Van je tent tot met je tenen in het zand is het amper 100 meter te stappen! Hello, BEACH LIFE!

2. Het helderblauwe water, het strand vlak voor de deur, de adembenemende heuvels die ons omringen, de afwezigheid van drukte…zorgen voor het ultieme vakantiegevoel in ons eigenste BERRIA PARADISE!3. Ben je even toe aan wat CITY LIFE? Geen probleem! Na tien minuutjes fietsen ben je in het charmante dorpje Santoña, grootsteden Santander en Bilbao liggen om de hoek en op donderdag trekken we met z’n allen op citytrip voor een dagje shoppen, gevolgd door een nachtje feesten in de discotheek!4. Voor nog nog geen 300 euro beleef je de vakantie van je leven: een weekverblijf op ons surfcamp, vrij gebruik van ons surfmateriaal, tal van activiteiten overdag en ’s avonds en… 3 avonden lang: ALL YOU CAN DRINK!5. Alsof bovenstaand puntje nog niet genoeg is hebben we een FEESTPROGRAMMA om U tegen te zeggen. Check it out!

ZATERDAG: Welkomstparty
ZONDAG: Battle of the Sexes & Bar party
MAANDAG: Theme-party
DINSDAG: Avondsurf & Beach party
WOENSDAG: Open Air Movie night
DONDERDAG: Citytrip + Boat Party*
VRIJDAG: Goodbye party

*niet inbegrepen, prijs: €45, incl. busvervoer.Vroeg je je nog af wat jouw vakantieplannen voor september gingen zijn? Think again and BOOK NOW!

Meer info, data en prijzen vind je HIER!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.