VERSUZ GOES BELGIAN WEEK SURF!

Onze seizoensafsluiter BELGIAN WEEK SURF in Montalivet was vorig jaar een knaller van formaat!

Meer lezen

VERSUZ GOES BELGIAN WEEK SURF!

Onze seizoensafsluiter BELGIAN WEEK SURF in Montalivet was vorig jaar een knaller van formaat! De foto’s en de aftermovie van de spetterende eerste editie bleven niet onopgemerkt, want komende zomer stapt de befaamde discotheek Versuz mee in het verhaal!

Dat de zwoele party’s tijdens BELGIAN WEEK SURF voor onvergetelijke momenten hebben gezorgd kan niemand ontkennen! We dansten op het strand, aan het meer, op het surfcamp en in de club tot in de late uurtjes. Versuz doet hier nog een schepje bovenop door twee van zijn beste resident dj’s te sturen!

Hou de BELGIAN WEEK Facebookpage en website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Op 25, 26 en 27 mei vindt het openingsweekend van de Ipanema pop-up zomerbar plaats. Lekker relaxen in de ligstoelen aan de rand het het zwembad of genieten van een cocktail met je voeten in het witte zand. Dj’s maken met zwoele beats het zomerse plaatje compleet. Geen betere manier om helemaal in de summermood te geraken! Bovendien deelt Versuz cocktails uit aan de 200 snelste surfers die het juiste antwoord geven op de poepsimpele wedstrijdvraag!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.