THE BERRIA STUDENT WEEKS ARE... BACK!

ng Berria Back!"…Het was een veelgehoorde roep (en bijna virale hashtag-campagne, #BBB) nadat we vorig jaar de Berria Student Weeks naar Montalivet besloten te verhuizen.

Meer lezen

THE BERRIA STUDENT WEEKS ARE... BACK!

"Bring Berria Back!"…Het was een veelgehoorde roep (en bijna virale hashtag-campagne, #BBB) nadat we vorig jaar de Berria Student Weeks naar Montalivet besloten te verhuizen. We hadden zo onze redenen, maar dit neemt niet weg dat de teleurstelling uiteraard meer dan terecht was. Niet alleen onze vele trouwe Berria-gasten, maar ook het hechte Berria-moniteam plengde menig traan.

Ons surfcamp in Berria bood àlles wat een student wensen kon: een prachtig en zo goed als verlaten strand dat vlak naast ons surfcamp gelegen is, een enthousiast monitorenteam dat voor iedere gast door het vuur ging en perfecte golven zo ver als je oog reikte. Eén jaartje hebben we de camping de kans gegeven om (na de doortocht van onze 16-18 jarigen in juli en augustus) de wonden te likken…

Veel langer konden we de smekende studenten echter niet afhouden. Wie sindsdien in een zwart gat is gevallen, wie ons kantoor is blijven bestoken met protestbrieven en wie de loodzware petitie van deur naar deur heeft gesleept: staak uw strijd, want ze is ten einde. BERRIA IS…BACK!Je leest het goed: De parel aan de Cantabrische kust, ons eigen Belgisch mini-eilandje, het oord van plezier waar surfwax, zonnecrême en gerstenat vreemd genoeg perfect door elkaar vloeien en een heerlijke cocktail vormen die fuifbeesten, chillers, surfbabes en dito binken met elkaar verbindt. Al meer dan 10 jaar was de plek een vaste waarde binnen ons aanbod voor studenten…en slaak een zucht van opluchting want die beruchte Berria Student Weeks zijn terug van (even) weggeweest!Om dit te vieren hebben we gezorgd voor een formule waar iedere student terstond euforisch van wordt. Laten we zeggen dat we de leuze van de Student Weeks ernstig zullen nemen: "SURF ALL DAY, PARTY ALL NIGHT!”

Daarvoor hebben we 5 onmiskenbare troeven:

1. Het strand van Berria grenst letterlijk aan ons surfcamp. Van je tent tot met je tenen in het zand is het amper 100 meter te stappen! Hello, BEACH LIFE!

2. Het helderblauwe water, het strand vlak voor de deur, de adembenemende heuvels die ons omringen, de afwezigheid van drukte…zorgen voor het ultieme vakantiegevoel in ons eigenste BERRIA PARADISE!3. Ben je even toe aan wat CITY LIFE? Geen probleem! Na tien minuutjes fietsen ben je in het charmante dorpje Santoña, grootsteden Santander en Bilbao liggen om de hoek en op donderdag trekken we met z’n allen op citytrip naar sterrenstad San Sebastiàn voor een dagje shoppen en nachtje feesten in Disco Bataplàn!4. Voor nog nog geen 300 euro beleef je de vakantie van je leven: een weekverblijf op ons surfcamp, vrij gebruik van ons surfmateriaal, tal van activiteiten overdag en ’s avonds en… 4 avonden lang: ALL YOU CAN DRINK!5. Alsof bovenstaand puntje nog niet genoeg is hebben we een FEESTPROGRAMMA om U tegen te zeggen. Check it out!

ZATERDAG: Welkomstparty
ZONDAG: Battle of the Sexes & Bar party (all you can drink)
MAANDAG: Theme-party (all you can drink)
DINSDAG: Bar party (all you can drink)
WOENSDAG: Free Flow Boat Party*
DONDERDAG: Citytrip San Sebastian + pub crawl + Disco Bataplàn*
VRIJDAG: Goodbye party (all you can drink)

*niet inbegrepen, prijs: €15Vroeg je je nog af wat jouw vakantieplannen voor september gingen zijn? Think again and BOOK NOW!

Meer info, data en prijzen vind je HIER!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.