T-SHIRT DESIGN CHALLENGE

Ieder jaar pakken we uit met een leuke kledingcollectie waar iedere BoardX’er bij aankomst op het camp er het T-shirt gratis van ontvangt!

Meer lezen

T-SHIRT DESIGN CHALLENGE

Ieder jaar pakken we uit met een leuke kledingcollectie waar iedere BoardX’er bij aankomst op het camp er het T-shirt gratis van ontvangt! Wie er altijd al van heeft gedroomd dit BoardX T-shirt eens te ontwerpen, krijgt dit jaar de kans met de BoardX T-shirt Design Challenge! Haal je meest creatieve zelve naar boven en doe mee!

Hoe werkt het?

Klik op de link en download de template. De pasvorm en kleur (wit) van de T-shirt staat vast en je mag maximaal 3 verschillende kleuren gebruiken maar voor de rest ben je volledig vrij om je creativiteit zijn gang te laten gaan.

Ontwerp je eigen design in illustrator, indesign of andere tool naar keuze (geen paniek, we accepteren ook paint of smartphone creaties). Niet bekend met deze tools? Dan is dit het uitgelezen moment een nieuwe vaardigheid te leren tijdens deze lockdown 2.0.

 1. Post je design op je Instagram en tag @boardxrocks
 2. Deel je post in je story en daag 2 vrienden uit hetzelfde te doen

Pas op, een zichtbaar account en ons taggen in je post is noodzakelijk!

Wij kiezen onze 3 favoriete designs en zij zullen het uitvechten in een publieke like-battle!

De wedstrijd loopt tot 23/12/2020 23u59.

Wat krijgt de winnaar?

Eeuwige roem en faam want iedereen die bij ons een vakantie boekt zal rondlopen in zijn/haar design! Daar bovenop ontvangt de winnaar een Indio surfboard (keuze uit 3 modellen, zie hieronder) en uiteraard de volledige BoardX collectie 2021!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.