SHOOT, HASHTAG EN WIN 2018!

Dat we dagelijks de avonturen op onze surfcamps met de wereld delen via onze Instagram Stories, weten de meesten al. Maar wist je ook dat jouw Instagramfoto's niet onopgemerkt voorbijgaan!?

Meer lezen

SHOOT, HASHTAG EN WIN 2018!

Dat we dagelijks de avonturen op onze surfcamps met de wereld delen via onze Instagram Stories, weten de meesten al. Maar wist je ook dat jouw Instagramfoto's niet onopgemerkt voorbijgaan!?

Neem een leuke foto, gebruik de #boardx en wie weet wordt ook jouw foto geselecteerd als leukste BoardX Instagram-foto van de maand! Op het einde van iedere maand maken we na een stemronde bekend wie er met de gratis reis gaat lopen!

But first...volg ons op @boardxrocks!

"The tans will fade, but memories last forever." zegt men wel eens. En laat die leuke vakantiefoto's het je nu net een béétje makkelijker maken om die vakantie onvergetelijk te maken! Niets leuker dan om op onze surfcamps met je smartphone de leukste of mooiste momenten vast te leggen en eenmaal thuis die goeie tijden weer te herbeleven!

Wij doen er nog een schepje bovenop! Wie op onze camps komt, zal moeilijk naast de wedstrijdbanners kunnen kijken. En al zeker niet omdat er aan die wedstrijd een fantastische prijs hangt!

De instructies zijn duidelijk: "Win elke maand een gratis surftrip voor 2019! Post je leukste BoardX-foto op Instagram met de #BOARDX en wie weet kom jij volgend jaar gratis terug mee naar je favoriete camp!"

Eén goeie foto met #boardx in ruil voor een gratis reis? Je zou voor minder paparazzo worden!

Geef na iedere maand op onze Facebookpage je stem op de TOP 3 en bepaal wie er volgende zomer gratis met ons mee gaat surfen! Stemmen kan tot de 7de van de volgende maand.

TOP 3 JULI

Winnaar: @julieghysens_

TOP 3 AUGUSTUS

Winnaar: @jadeleuckx

TOP 3 SEPTEMBER

Winnaar: @helloalta

SPELREGELS:

1. Om geselecteerd te kunnen worden, dient je foto voor ons zichtbaar te zijn! Laat @boardxrocks je dus volgen of maak je profiel openbaar!

2. Enkel foto's die je zelf genomen hebt, geven je het recht op de gratis reis.

3. In geval van overmacht of onvoorziene gebeurtenissen behoudt BoardX zich het recht voor de wedstrijd of het verloop ervan te wijzigen. In dat verband kan BoardX alle beslissingen nemen die zij nodig acht en kan in dit geval niet aansprakelijk worden gesteld.

4. BoardX behoudt het recht een deelname te annuleren, de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien er een vermoeden is van bedrieglijke feiten of deelnemers. De organisator kan hiervoor niet ter verantwoording geroepen worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege de organisator.

5. De gratis reis geldt voor één persoon, nl. de houder van het instagramaccount, moet doorgaan tijdens één van onze surfcamps van zomer 2019 en omvat onderstaande:
• Vervoer H/T per autobus (opstap in Lummen, Leuven of Gent op vrijdagavond, terug in België op zondagochtend)
• Verblijf in het BoardX surfcamp
• Gebruik surfmateriaal, sport-&spelmateriaal, keukentent en andere faciliteiten
• Korting in locale shops, cafés en resto's
• Animatie & Begeleiding door BoardX crew
• BoardX-T-shirt
• Gratis party's met Belgium's finest DJs
Opties als halfpension, drankkaarten, surflessen, verzekering, earth tax, de huur van lockers/mountainbikes/longskates etc., zijn voor eigen rekening.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.