OVERWINTER IN ÉÉN VAN DE BOARDX SURF HOUSES!

Zegt het Belgische najaar en winter je maar niks en ben je op zoek naar een plek waar je zowel kan zonnen als surfen? Boek dan eens een vakantie in één van onze BoardX surf houses!

Meer lezen

OVERWINTER IN ÉÉN VAN DE BOARDX SURF HOUSES!

Zegt het Belgische najaar en winter je maar niks en ben je op zoek naar een plek waar je zowel kan zonnen als surfen? Boek dan eens een vakantie in één van onze surf houses! Na het BoardXHouse in Imsouane en de 2 villa's in Tenerife, presenteren we je met veel trots onze nieuwste luxe accommodatie in Fuerteventura!

Op vakantie gaan met vrienden of familie, op retreat met een paar gelijkgezinden of telewerken met je collega's...alles is veel leuker met een stralende zon op je hoofd en surf voor de deur! Èn het toeval wil dat hier de ideale vakantiehuizen voor bestaan: de BoardX Surf Houses!


Voor elk van onze huizen nemen we een aantal basisvoorwaarden in acht: ze moeten alle luxe en comfort bieden voor een zorgeloze vakantie, snel en eenvoudig te bereiken zijn, op een locatie die het hele jaar rond zo zonnig en warm is dat je het koude en natte België meteen vergeten bent en vlakbij een surfspot gelegen zodat je geen enkele sessie hoeft te missen! Aan jou de keuze welk huis het meest aan jouw noden voldoet!

Kerst en nieuwjaar vieren met je beste vrienden, een ontspannende familievakantie met voor ieder wat wils of er eens met een paar bevriende gezinnen ertussenuit knijpen...de BoardX surf accommodaties bieden je alles voor een geslaagde vakantie!

En nu telewerk voorgoed ingang lijkt gevonden te hebben in de werkorganisatie van bedrijven, zijn onze huizen ook de perfecte werkplek voor iedereen die aan board meetings een heel andere betekenis wil geven. Op teambuilding met je bedrijf, co-worken met een paar andere collega-freelancers of een bende digital nomads of je eigen surf&yoga retreat organiseren...ook de professionele mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Imsouane, Marokko (3 appartementen met elk 3 kamers, elk voor 6-8 personen)
Het BoardXHouse in Imsouane (Marokko) is sinds 2009 de favoriete bestemming van doorwinterde surfers. Het huis bestaat uit drie appartementen met elk drie slaapkamers, een badkamer, keuken en living. Verder beschikt het over een gezamenlijk zwembad en dakterras met BBQ. Het huis voldoet volledig aan de noden van surfers: voor je binnenkomt, kan je je afspoelen onder de buitendouches, je wetsuit te drogen hangen en je board veilig in het boardrek plaatsen. Vanuit je appartement heb je zicht op de legendarische baai van Imsouane met haar befaamde eindeloze golven.

El Médano, Tenerife (3 kamers, 6-8 personen)
Deze stijlvolle villa met zeezicht is de perfecte uitvalsbasis voor wind- en watersporters van elk niveau. Na een intensief dagje windsurfen, kitesurfen of wing foilen is het heerlijk genieten in het verwarmd zwembad en jacuzzi. Het huis is rustig en vlak aan het strand gelegen met zicht op de oceaan en de bergen. Fietsen staan ter beschikking om in een mum van tijd op één van de nabijgelegen stranden te staan: Playa Pelada (50m), advanced strand Playa del Cabezo (600m) en beginnersstrand Playa del Médano (2km).

Buzanada, Tenerife (4 kamers, 8 personen)
Deze recent gerenoveerde villa met grote tuin, verwarmd zwembad en jacuzzi is de ideale plek voor een zorgeloze familievakantie. De ruime ommuurde prachtige tropische tuin, terras en dakterras vormen een speelparadijs voor de kinderen. In het rustige dorpje Buzanada, zit je ver van de dagelijkse drukte, maar tegelijk ook op amper een kwartiertje rijden van de populaire badsteden, (pret)parken en andere bezienswaardigheden.

Lajares, Fuerteventura (4 kamers, 8 personen)
Deze gloednieuwe villa ligt aan de voet van de majestueuze vulkaan Hondo in Lajares. Weg van de drukte van het dagelijkse leven, ervaar je hier absolute rust, omringd door het adembenemende landschap van Fuerteventura. Met vier slaapkamers, een ruime leefruimte met open keuken en een verwarmd zwembad is dit het ideale verblijf om jou en je vrienden of familie een droomvakantie te bezorgen!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.