OPBRENGST WARMSTE WEEK: 5600 EURO!

De Earth Tax is een vrijblijvend briefje van €5 die je bovenop de som van je trip kan doneren.

Meer lezen

OPBRENGST WARMSTE WEEK: 5600 EURO!

De Earth Tax is een vrijblijvend briefje van €5 die je bovenop de som van je trip kan doneren. De som van al deze extraatjes schenken we aan ecologische of sociale projecten op plaatsen die we beschouwen als onze 'speelterreinen', namelijk natuurgebieden waar je kan surfen, snowboarden,... Ook dit jaar schenken we de opbrengst tijdens de Warmste Week aan een goed doel. We kozen we voor SISP vzw, een vereniging zich inzet voor de kansarme jongeren van Kovalam Surfclub in India!

De Kovalam Surfclub is een onderdeel van S.I.S.P. (Sebastian Indian Social Projects) een non-profit organisatie die zich inzet voor de lokale bevolking van Kerala in het zuiden van India. Onder het motto 'No School, No Surf' motiveren ze de jeugd om van de straten te blijven en naar school te gaan door hen te belonen met gratis surflessen en gratis gebruik van surfmateriaal!

Kovalam Skate
Omdat de golven aan de Indische oceaan niet heel het jaar rond geschikt zijn om op te leren surfen, bedacht de Kovalam Surfclub een alternatief voor hun straatjongeren. Het idee van de 'No School, No Skate' ontstond al snel en dus sloegen ze de handen in elkaar om de Kovalam Skateclub te bouwen! In het filmpje hieronder zie je het resultaat!

NIEUWS: In augustus werd Kerala (de regio waar Kovalam gelegen is) getroffen door hevige regens, de zwaarste moesson in 100 jaar. Op 9 dagen tijd verloren 324 mensen het leven in de vele overstromingen en aardverschuivingen en werden er kregen meer dan 200.000 mensen onderdak in opvangkampen. Het lokale SISP-centrum mobiliseerde  met haar crew de lokale jeugd en startte meteen acties op om hulpmiddelen en voedsel te verzamelen. De vissers -die vorig jaar nog zwaar getroffen werden door de orkaan Okhi- vulden er meteen hun boten mee en brachten deze naar de getroffen gebieden. Met onze bijdrage hopen we niet alleen de jongeren nog meer aan het surfen en skaten te krijgen, maar ook een hart onder de riem te steken voor de lokale bevolking!

Wil je ook je steentje bijdragen? Voeg dan gewoon de 'Earth Tax' toe aan je boeking!

LEES MEER OVER DE BOARDX EARTH TAX!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.