NIEUW: MONTA FAMILY 3 LUXE TIPI!

Januari is nog niet voorbij of we zagen de eerste gezinnen al op de wachtlijst belanden.

Meer lezen

NIEUW: MONTA FAMILY 3 LUXE TIPI!

Januari is nog niet voorbij of we zagen de eerste gezinnen al op de wachtlijst belanden. Het deed ons zo veel hartzeer, dat we beslist hebben om op ons terrein in Montalivet een extra terrein voor gezinnen beschikbaar te stellen! Na Montalivet Family 1 en 2, verwelkomen we je vanaf zomer 2020 in Montalivet Family 3! Speciaal voor deze nieuwe locatie vonden we dan ook een gloednieuw accommodatietype: De Luxe Tipi!

In 2016 organiseerden we het eerste BoardX family surfcamp op ons gloednieuwe terrein in Montalivet. Gezien de jaren daarvoor onze surfvakanties voornamelijk toegespitst waren op Junior (13 tot 16-jarigen), Youth (16 tot 18-jarigen) en Plus (Studenten en Young professionals), was dit family-concept voor ons een sprong in het diepe. We konden gelukkig wel rekenen op onze jarenlange ervaring en knowhow, maar toch…voor het eerst een surfkamp beginnen exclusief voor ouders en hun kinderen? Niet vanzelfsprekend!

Onze vrees bleek echter ongegrond en sloeg al snel om naar vreugde toen we tijdens die eerste weken de vele gelukkige gezinnen zagen genieten van hun surfvakantie! De eerste zomer bleek meteen een schot in de roos en het nieuws over onze geweldige gezinsvakanties verspreidde zich als een razend vuurtje over heel Vlaanderen. Vrienden en familieleden werden aangesproken en aangespoord om de zomer erop ook hun gezin mee te nemen om samen op surfvakantie te gaan.

De kinderen die in een mum van tijd elkaars beste vrienden worden en ravotten op het paradijselijke terrein, ouders die de jongsten met een gerust hart bij onze kinderanimatie kunnen achterlaten, de prachtige glamping-accommodaties en het heerlijke buitenleven, steeds zorgeloos je benen onder tafel kunnen steken om te smullen van het verrukkelijke eten, het lekker relaxen in de hangmat terwijl partner of kinderen yoga doen, de golven afsurfen, aan het skaten of fietsen zijn…en een superenthousiaste crew die steeds tot je dienst staat! Ver moet je niet zoeken om te weten waar de basis van het succes van onze surfvakanties voor gezinnen zit!


Het duurde dan ook niet lang voor we beslisten om in Montalivet een tweede Family Surf Resort te openen. Uiteraard was het eenvoudiger geweest om gewoon de capaciteit van het oorspronkelijke surfcamp te verdubbelen, maar dat zou de kwaliteit absoluut niet ten goede komen. En zo werd Monta Family 2 een feit. Na twee jaar bleek ook dit echter niet voldoende om alle surf- en yogagezinde gezinnen op te vangen, waardoor we vanaf zomer 2020 gezinnen ook in Zarautz van harte welkom heten!

Maar zoals we eerder al aangaven, zelfs met het gloednieuwe Zarautz Family Resort bleken we tekort te schieten… Het werd weer tijd om de koppen bij elkaar te steken en ons aan het puzzelen te zetten!  Daarom beslisten we om van 11 juli tot 16 augustus een extra terrein exclusief voor gezinnen voor te behouden. Hierop komen Luxe Tipi’s te staan, dit zijn glamping-accommodaties die zich tussen onze Standaard Tipi’s en Luxe Lodges bevinden. Met andere woorden: een volledig in gerichte Tipi, maar zo groot dat het makkelijk plaats biedt voor 5 personen!

Ben je nog op zoek naar een onvergetelijke vakantie met je gezin? Twijfel dan niet langer en schrijf je in!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.