NIEUW IN ZARAUTZ: SURF & BIKE!

Het Baskenland is in Spanje de regio met de rijkste fietstraditie, zowel baanwielrenners als mountainbikers komen er aan hun trekken. Deze zomer slaan we de handen in elkaar met Mendi E-tracks.

Meer lezen

NIEUW IN ZARAUTZ: SURF & BIKE!

Het Baskenland is in Spanje de regio met de rijkste fietstraditie, zowel baanwielrenners als mountainbikers komen er aan hun trekken. Deze zomer slaan we de handen in elkaar met Mendi E-tracks. Til deze zomer jouw surftrip en adrenalinepeil naar een hoger niveau en trek er met de elektrische enduro mountainbike en hun deskundige gidsen op uit tijdens avontuurlijk ritten op de adembenemende Baskische heuvels!

Dat je in het Baskenland moet zijn voor het lekkere eten en de fantastische surf, is geen geheim. Het is immers de reden dat we er ons gevestigd hebben toen BoardX het levenslicht zag. De regio is echter ook ideaal om te fietsen, zeker als je houdt van klimmen en afdalen! Prachtige groene heuvels, pittoreske dorpjes, fenomenale uitzichten over de grillige kustlijn met haar talloze verborgen baaitjes…door de mix van kust en bergen geeft het Baskenland niet enkel je benen, maar ook je ogen de kost!


Daarom pakken we vanaf deze zomer uit met het Surf&Bike-pakket! Wie hiervoor kiest, haalt werkelijk het beste van beide werelden in huis en dat in een regio die zich perfect leent voor beide sporten. Dankzij de jongens van Mendi E-tracks beschikken we daarenboven niet enkel over het beste fietsmateriaal, maar ook over de juiste lokale kennis!


Het adembenemende landschap van het groene landschap schreeuwt immers gewoon om verkend te worden. Prachtige uitzichten en spectaculaire afdalingen volgen echter steevast pas na vele steile en lange klims... Daarom zijn er voor alle tours elektrische enduro mountainbikes voorzien, nl. de Bergamont E-trailster Pro 2020 en een GPS. Meer hoogtemeters en dus vooral meer daalmeters met dezelfde moeite, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

Prijzen
1 Guided tour: 60 euro
2 Guided tours: 120 euro
3 Guided tours: 165 euro
4 Guided tours: 220 euro

Good to know:
- De tochten (max. 2 tours per dag) duren steeds ongeveer 4 uur, gaan steeds door in kleine groepen (min. 4 pers./tour) en volgens aangepast niveau.
- Naast een persoonlijke gids, de mountainbike en GPS met routes, is er ook steeds bescherming, een snack, drankje en stuk fruit inbegrepen.
- Voor de die-hards die het Baskische landschap 100% op eigen kracht willen temmen zijn er tochten mogelijk met de standaard Bergamont Trailster Pro 2020.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.