MAKE FRIDAY GREEN AGAIN!

Black Friday is een Amerikaans fenomeen dat de laatste jaren vaste voet heeft gevonden in Europa.

Meer lezen

MAKE FRIDAY GREEN AGAIN!

Black Friday is een Amerikaans fenomeen dat de laatste jaren vaste voet heeft gevonden in Europa. De dag na Thanksgiving luidt het begin van de eindejaarsinkopen in en tal van winkels spelen hier dan ook gretig op in om je te overstelpen met aanbiedingen. Lees zeker verder als je benieuwd bent hoe BoardX hiermee omgaat!

Black Friday breekt jaar op jaar alle records. Helaas heeft deze koophysterie een keerzijde…De impact op onze aarde en ons klimaat is enorm! (om dan nog te zwijgen van de kinderen in lageloonlanden die zo mogelijk nog meer overuren moeten draaien)


Black Friday is dus hét moment om eens stil te staan bij je koopgedrag en daarom werd GREEN FRIDAY in het leven geroepen! Dit initiatief zet zich in om een tegengewicht te vormen voor de overconsumptie. Het doel is niet om mensen zich schuldig te laten voelen, maar om burgers bewust te maken van een meer verantwoorde consumptie. Verschillende winkels doen hier al meer mee en wie BoardX een beetje kent, weet dat ook wij steeds proberen inzetten op duurzaamheid.


Onze Earth Tax is hier een goed voorbeeld van. Dit is een bijdrage die je aan je boeking kan toevoegen. De opbrengst hiervan schenken we aan het einde van het jaar steeds aan ecologische of sociale projecten. We willen onze webshop dan ook koppelen aan Green Friday door 5% van de omzet van Black Friday (25/11) tot en met Cyber Monday (28/11) integraal toe te voegen aan de Earth Tax-opbrengst van 2022!

Ben je nog op zoek naar een leuk eindejaarscadeau voor je (klein)zoon/dochter, neef/nicht, ouders of BFF…rep je dan als de bliksem naar de webshop en fiks in één klap ook je goede daad van de dag!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.