KIES MEE HET BOARDX T-SHIRT VAN 2021!

De voorbije weken vulde onze instagrampagina zich met tientallen inzendingen voor onze T-shirt Design Challenge.

Meer lezen

KIES MEE HET BOARDX T-SHIRT VAN 2021!

De voorbije weken vulde onze instagrampagina zich met tientallen inzendingen voor onze T-shirt Design Challenge. We hadden nooit durven denken dat er zoveel artistiek talent zich aan de uitdaging ging wagen en zijn dus superblij met de vele ontwerpen die de revue zijn gepasseerd! Hoog tijd om de finalisten bekend te maken en jullie te laten bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt!

Wie al meerdere jaren met onze vakanties meekomt, weet dat iedereen bij aankomst een gratis T-shirt cadeau krijgt. Bovendien heb je daarnaast de mogelijkheid om je een hip petje, sweater en soms zelfs joggings, tanktops en andere coole merch aan te schaffen. Velen hebben intussen een aparte kast met BoardX-kledij in alle kleuren en modellen, en zijn soms zonder het te weten eigenaar van zeldzame collector’s items!


Het spreekt dan ook voor zich dat het ieder jaar uitkijken is naar de nieuwe BoardX collectie. Voor de Spring/Summer-collectie van 2021 besloten we om de creativiteit van de BoardX-community carte blanche te geven en jullie te laten bepalen wat het ontwerp van het T-shirt wordt! De BoardX T-shirt Design Challenge bleek de ideale bezigheid in deze lege coronatijden, want we werden overstelpt door tientallen coole inzendingen! Je kan ze allemaal bekijken op onze instagrampagina.

Het was een enorm grote uitdaging om uit de vele creatieve, coole, mooie en hippe ontwerpen een selectie te maken, maar na rijp beraad is de jury er uiteindelijk dan toch in geslaagd de de uiteindelijke finalisten te bepalen. Door de vele deelnames kozen we echter geen 3 maar wel VIJF finalisten die het uit mogen vechten in een heuse like-battle!

Bekijk hieronder de top 5, stem als de bliksem op jouw favoriete ontwerp en maak iemand dolgelukkig!

De winnaar geniet immers niet enkel van eeuwige roem en faam (want iedereen zal deze zomer rondlopen in zijn/haar design), maar ontvangt daar bovenop een surfboard en uiteraard de volledige BoardX collectie 2021!

FINALIST 1: @bert_delporte


Een -diepzinnig- woordje uitleg van ontwerper: "A well a everybody's heard about the bird B-b-b bird, bird, bird, b-bird's the word!"

FINALIST 2: @kellyclaes93


Woordje uitleg van ontwerpster: "Ik wilde voor het design out of the box denken en weg van de klassieke cirkel waar vaak naar gegrepen wordt. Het is niet gemakkelijk om BoardX in een tekening samen te vatten, maar wat is meer BoardX dan een party wave? Afsluiten met een partywave maakt de sessie toch

????

?"

FINALIST 3: @hanni.dreze


Woordje uitleg van ontwerpster: "Onder het motto “Less is more”, is dit ontwerp een elegante symboliek voor de stoere en grensverleggende organisatie BoardX."

FINALIST 4: @m.a.r.i.e.l.u.i


Woordje uitleg van ontwerpster: "Het meest belangrijke voor mij bij surfen is dat je jezelf kan verliezen in die grote oceaan.. je wordt één met de natuur. Dit design symboliseert dat gevoel. De grafische, symmetrische vormen laten het beeld een spannende massa worden - een eenheid. Alleen door van korter bij te kijken ontdek je de details."

FINALIST 5: @yentl_janssen


Woordje uitleg van ontwerpster: "Dit design is een weergave van wat BoardX inhoudt. Vakanties waarbij surfen centraal staat verbonden met zon, zee en strand. In Europa jammer genoeg nog geen palmbomen maar wel pinetrees die je hetzelfde paradijselijke gevoel geven! This design will forever remind you of your Boardx Summer feelings!"

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.