I'M ON A BOAT

De studentweeks in Berria zouden niet compleet zijn zonder (minstens) één legendarisch, uniek feestje! Gelukkig voor jullie, zijn al de feestjes bij BoardX van uitzonderlijke kwaliteit!

Meer lezen

I'M ON A BOAT

De studentweeks in Berria zouden niet compleet zijn zonder (minstens) één legendarisch, uniek feestje! Gelukkig voor jullie, zijn al de feestjes bij BoardX van uitzonderlijke kwaliteit! Zomerse deuntjes, aangenaam gezelschap en heerlijke cocktails zorgen ervoor dat die dansbeentjes geen seconde stilstaan op onze BoardX parties!

Een zomerse avond… je hebt net een heerlijk, vers bereide maaltijd achter de kiezen en je bent helemaal klaar om het nachtleven in te duiken. Met al je vrienden en de andere studenten trekken jullie naar het haventje van Santoña waar een heuse partyboat op jullie staat te wachten. Het feestje moet nog beginnen, maar je hoort al de DJ’s hun zomerse muziek door de boxen knallen terwijl je het dek betreedt.

Van zodra de partyboat aan haar tocht begint geniet je van heerlijk frisse -all you can drink- drankjes. Bier, sangria, zomerse cocktails…. noem maar op, het vloeit rijkelijk terwijl je de zonsondergang tegemoet vaart. De monitoren trekken het feestje op gang en zorgen er samen met jullie voor dat het een feestje wordt om U tegen te zeggen. De limbo, de Macarena, de cha cha slide, al de klassiekers moeten er aan geloven, de boot staat als het ware op zijn kop!

Na het verkennen van de Spaanse wateren wordt het tijd om de zeebenen in te ruilen voor de dansbenen. Met zijn allen trekken we samen terug naar het kamp waar we dit legendarische feestje verder zetten. Iedereen danst met elkaar, iedereen is gelukkig! Na een lange avond kruip je, licht aangeschoten en vermoeid van het dansen in je tent waar je meteen in slaap valt, en de batterijen oplaadt, klaar om de volgende dag er weer in te vliegen en te genieten van je beste vakantie ooit!

Aarzel dus zeker niet om snel nog je reis te boeken en ons te vergezellen tijdens deze epische weken!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.