HYDRO FLASK GIVEAWAY!

Nu de herfst officieel begonnen is, kunnen we enkel nog hopen op een Indian Summer om de zomer toch weer in huis te halen.

Meer lezen

HYDRO FLASK GIVEAWAY!

Nu de herfst officieel begonnen is, kunnen we enkel nog hopen op een Indian Summer om de zomer toch weer in huis te halen. Maar gewoon even door je filmrol scrollen en zo terugblikken naar al die zalige zonnige zomertijden is de beste manier om de zon in je hoofd te laten schijnen! Deel jouw favoriete zomerfoto en win een Hydro Flask!

Zoals je weet werken we sinds dit jaar samen met Hydro Flask, de veelvoudig prijswinnaar en Amerikaanse fabrikant van dubbelwandige vacuüm geïsoleerde drinkflessen. Dat de World Surf League in Hydro Flask ook de meest geschikte drinkware partner vindt, bewijst eens te meer dat we als fervente surfers ook aan het juiste adres zitten!

Kwaliteit heeft echter zijn prijs, en dat is ook de reden dat je redelijk wat geld neertelt voor zo’n Hydro Flask. De flessen zijn op al onze surfcamps te koop voor €40, maar wie de Hydro Flask tijdens zijn boeking aanvinkt, krijgt die voor slechts €29!

Hydro Flask is dan ook nog eens zo sympathiek om ons een aantal hervulbare drinkflessen te bezorgen die we gratis en voor niks mogen weggeven! YAY!

Hoe win je deze Hydro Flask drinkfles?
1. VOLG BoardX op je je favoriete social media kanaal (Facebook, Instagram, Tiktok en zelfs Twitter)
2. DEEL je meest zomerse, hilarische, gekste, mooiste, zwoelste, stoerste…foto of filmpje en TAG ons hierin. Hoe meer zonnige posts en stories, hoe meer kans je maakt!
3. Extra punten voor wie ook Hydro Flask op Instagram volgt!

#boardx #HydroFlask #Ecoriders #SayNoToPlastic #HeyLetsGo #RefillForGood #StayHydrated

SPELREGELS:

1. Om geselecteerd te kunnen worden, dient je foto voor ons zichtbaar te zijn! Laat @boardxrocks je dus volgen of maak je profiel openbaar!

2. Enkel foto's of video's die op Instagram (Post of Stories), Facebook (Post of Stories) of Tiktok gedeeld worden tussen 25 september en 15 oktober én waar BoardX in getagd is (en aan de verdere voorwaarden en vereisten voldoen), geven je een kans om weerhoduen te worden als deelnemer van deze wedstrijd om de gratis Hydro Flask drinkfles.

3. In geval van overmacht of onvoorziene gebeurtenissen behoudt BoardX zich het recht voor de wedstrijd of het verloop ervan te wijzigen. In dat verband kan BoardX alle beslissingen nemen die zij nodig acht en kan in dit geval niet aansprakelijk worden gesteld.

4. BoardX behoudt het recht een deelname te annuleren, de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien er een vermoeden is van bedrieglijke feiten of deelnemers. De organisator kan hiervoor niet ter verantwoording geroepen worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege de organisator.

5. BoardX bepaalt zelf welke inzending(en) weerhouden worden en welke uiteindelijk winnen. De prijs betreft één van volgende Hydro Flask drinkflessen. 21oz. standard mouth flex cap (1x hibiscus, 1x sunflower, 1x spearmint & 1x fog) of 12 oz kids wide mouth straw lid (1x pacific, 1x watermelon, 1x lemon & 1x frost)

6. De houder van het social media-account zal via direct message gecontacteerd worden om verder af te spreken en de overhandiging/verzending/ophaling van de fles te regelen. Reageert de winnaar niet binnen de 48u, dan behoudt BoardX zich het recht om de prijs door te geven aan een andere kandidaat.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.