HELP A KID, WIN A TRIP!

In 2005 richtte Jelle Rigole de Kovalam Surfclub op in Zuid-India. Hij koppelde er het SISP-programma aan dat volgens het ‘No school, no surf’-principe werkt.

Meer lezen

HELP A KID, WIN A TRIP!

In 2005 richtte Jelle Rigole de Kovalam Surfclub op in Zuid-India. Hij koppelde er het SISP-programma aan dat volgens het ‘No school, no surf’-principe werkt. Met andere woorden, enkel wie naar school is geweest, mag gratis gebruikmaken van het surfmateriaal en surflessen! ‘Mens sana in corpore sano’ ten top dus!

In al die jaren is hij er met de Kovalam Surfclub en SISP in geslaagd om honderden kansarme jongeren van straat te halen en hun leven zinvol in te vullen. Sommigen zijn intussen professionele sufinstructeurs geworden, anderen bleven verder studeren met een universiteitsdiploma als gevolg en de rest kijkt tenminste terug op een onvergetelijke tijd in een warme en positieve omgeving!Gezien surfmateriaal in India enorm duur is, moeilijk te verkrijgen én het doorsnee maandloon er niet meer is dan €100, lanceert Jelle een oproep om zoveel mogelijk surfmateriaal te verzamelen!

Gezien we de Kovalam surfclub altijd al een warm hart hebben toegedragen, geven we deze oproep graag een duwtje in de rug. Komende twee weken zetten we onze deuren open om al het materiaal uit Leuven en omstreken te verzamelen. Wie iets uit onderstaand lijstje komt afleveren, maakt kans op een gratis surftrip naar Zarautz Surf Village!

Hieronder een lijst met doelen die we vooropstellen:
- 5 surfboards
- 10 bodyboards
- 10 leashes
- 5 sets vinnen
- 5 pads
- 10 waxblokjes
- 20 boardshorts

<<< Van zodra 3 van deze doelen bereikt zijn, gaat de tombola door! >>>

DEADLINE: DONDERDAG 15 MAART

ADRES:
BoardX
Blijde Inkomststraat 103
3000 LEUVEN
(Geef een seintje via 0496/078929)


Meer weten over het Kovalam/SISP-project? Bekijk hieronder de reportage!

The repo: O'Neill ambassador Jelle Rigole about the SISP project - No school, no surfing! from O'Neill Europe on Vimeo.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.