HALL OF SKATE: HÉT SKATE EVENT VAN GENT!

Vorig jaar organiseerde BoardX-monitrice Valentine Delacroix in het kader van haar masteropleiding Sportmanagement het skate evenement 'Hall of Skate'.

Meer lezen

HALL OF SKATE: HÉT SKATE EVENT VAN GENT!

Vorig jaar organiseerde BoardX-monitrice Valentine Delacroix in het kader van haar masteropleiding Sportmanagement het skate evenement 'Hall of Skate'. Door het grote succes konden ze niet anders dan het ook dit jaar opnieuw te organiseren! Rock on, Valentine & co!

Hall of Skate vindt plaats onder de nieuwe stadshal van Gent, hence the name. Op deze prachtige en unieke locatie wil het skate event jong en oud de mogelijkheid geven om zijn of haar eerste stappen te zetten op een skateboard, toeschouwers omver blazen met demo's van pro-skaters en uiteraard een heuse skatewedstrijd op de skateramp!


Het spreekt voor zich dat BoardX al van in het begin haar volledige steun heeft gegeven aan dit fantastische project. Aan de BoardX-stand kon je deelnemen aan de indoboard wedstrijd, iedereen die een initiatie skaten volgde kreeg na afloop een BoardX goodiebag en de winnaar van de skatewedstrijd won een gratis surfvakantie!


Dit jaar vervoegden onze vrienden van Foto Lama onze stand met hun hip VW-busje waar een heuse photobooth in verborgen zat! Talloze passanten beleefden een onvergetelijke namiddag en dat leverde prachtige foto’s op!


Wie de leukste foto’s nam maakte bovendien kans om een toffe BoardX muts te winnen. Wij selecteerden alvast de tien leukste plaatjes.

>>> Staat je foto ertussen? Deel dan een foto hiervan via Instagram met #boardx, tag @boardxrocks en de muts is van jou!

Ontdek of jij tussen de gelukkigen zit!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.