FEBRUARI LESVRIJE WEEK TRIP BOARDXHOUSE, MAROKKO 2022

Maroc ’n roll! Voor het tiende jaar op rij laten we de koude winter achter en zoeken zon en golven op in Marokko. Eindbestemming, BoardXHouse!

Meer lezen

FEBRUARI LESVRIJE WEEK TRIP BOARDXHOUSE, MAROKKO 2022

Maroc ’n roll! Voor het tiende jaar op rij laten we de koude winter achter en zoeken zon en golven op in Marokko. Eindbestemming, BoardXHouse!

Het BoardXHouse is gelegen in Imsouane, bekend om haar magische lange rechtse golf. Vanuit je zetel, terras of het zwembad, heb je altijd zicht over de prachtige baai. Het huis beschikt over 3 appartementen voor 8 personen. Elk appartement is uitgerust met 3 slaapkamers, een terras, een moderne keuken en een luxueuze badkamer.


FOOD

Halfpension is inclusief! Elke ochtend staat het rijkelijk gevulde ontbijt voor jullie klaar. Niets is beter dan met een vers Marokkaans broodje en traditionele muntthee de eerste golven te zien binnenrollen!

‘s Avonds wordt het diner voorzien door een plaatselijke restaurant. Reken dus maar op heerlijke specialiteiten van de streek! Daarbovenop voorzien we ook een heerlijke rooftop-BBQ en een diner op verplaatsing.

SURF

Imsouane heeft 2 spots die anders georiëntieerd zijn:

The Point van Imsouane biedt één van de langste rechtse golven van Marokko. Op goede dagen surf je bijna 700m tot op het laatste strand. Het straffe van het verhaal is dat de golf volledig over zand rolt! En eenmaal uitgesruft, wandel je gewoon over het strand terug naar het begin van de piek. Perfect voor beginners dus!

La Cathédrale is de westelijk georiënteerde baai van Imsouane. Deze vangt altijd wat meer swell. Je kan er bijna altijd surfen. Buiten hier en daar wat rotsen, bestaat de baai voor 99% uit zandbanken. Aan de linkerzijde van de baai heb je ook nog het reef waarover een korte linkse golf afrolt.

Een uitgebreidere uitleg over de surfspots vind je terug op de BoardXHouse website!


BOARDXHOUSE

Het BoardXHouse voldoet volledig aan de noden van surfers. Voor je binnenkomt, kan je je afspoelen onder de buitendouches, je wetsuit te drogen hangen en je board veilig in het boardrek plaatsen. Vanuit je appartement heb je zicht op de legendarische ‘Pointe de Imsouane’.

Elk appartement is voorzien van een ruime badkamer met douche. Het toilet bevindt zich op de gang. Keuken en living zijn één groot geheel, grenzend aan het terras. Bovendien kan iedereen genieten van het gezamelijke zwembad en rooftop-terras met BBQ!

VLUCHTEN

Vanuit de luchthaven van Zaventem vliegen we richting Agadir, Marokko. Eens aangekomen, brengt een taxi ons naar het BoardXHouse.
Wanneer je de voorgestelde TUI-Fly vluchten boekt, voorzien we een luchthaventransfer voor je tussen Agadir en Imsouane. Kies je voor een andere vlucht? Dan sta je zelf in voor het transport tussen Agadir en Imsouane.

Heen:
Vr. 4 feb BRU 15u40 - AGA 19u50
Zo. 6 feb BRU 15u55 - AGA 20u05

Terug:
Vr. 11 feb AGA 20u10 - BRU 01u50 (overstap Marrakesh)
Zo. 13 feb AGA 20u25 - BRU 02u05 (overstap Marrakesh)

SURFBOARDS

Heb je geen eigen board, dan kan je er eentje ter plaatse huren. Prijzen voor de huur van board + wetsuits schommelen tussen €70 en de €100 per week.

DATUM EN PRIJZEN

We voorzien verschillende vertrek en terugkomstdata. Zo kunnen ook de studenten die op vrijdag nog een examen moeten afleggen, zeker mee! Mogelijkheden:

    > Periode 1 (7 nachten): vrijdag  4 feb - vrijdag 11 feb € 449
    > Periode 2 (9 nachten):
vrijdag 4 feb - zondag 13 feb € 539
    > Periode 3 (7 nachten):
zondag 6 feb - zondag 13 feb € 449

Let op!
De prijzen zijn exclusief vliegtuigtickets! Deze dien je namelijk zelf te regelen. Luchthaventransfers worden voorzien indien je volgende TUI Fly vlucht boekt:

Heen:
Vr. 4 feb BRU 15u40 - AGA 19u50
Zo. 6 feb BRU 15u55 - AGA 20u05

Terug:
Vr. 11 feb AGA 20u10 - BRU 01u50 (overstap Marrakesh)
Zo. 13 feb AGA 20u25 - BRU 02u05 (overstap Marrakesh)

Inclusief:

- Luchthaventransfers Agadir - Imsouane - Agadir (onder voorwaarden)
- Overnachtingen in het BoardXHouse
- Halfpension
- BoardX organisatie en begeleiding ter plaatse

Exclusief:

- Vliegtuigtickets
- Huur surfboard + wetsuit: €70 - €100/week
- Lessen: €20/dag (les + wetsuit + surfboard)

Optioneel:

- Bijstandsverzekering (ziekte & ongevallen ter plaatse): €49
- Afwas: €10/dag/persoon

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.