EEN NIEUW JAAR, EEN NIEUW GEZICHT!

Sinds 1 december hebben we een nieuwe vaste waarde in ons team. Als verpersoonlijking van de ‘BoardX Dream’ stellen we hem graag aan je voor!

Meer lezen

EEN NIEUW JAAR, EEN NIEUW GEZICHT!

Sinds 1 december hebben we een nieuwe vaste waarde in ons team. Als verpersoonlijking van de ‘BoardX Dream’ stellen we hem graag aan je voor!

Anthony Van Allemeersch is afkomstig uit Wenduine en kwam als 16-jarige knaap en aspirerend surfer naar de BoardX Surfcamps. Van zodra de tijd (en de rakker zelve) rijp was, bleek dat het monitorschap wel een kolfje naar zijn hand.

Hij doorliep zijn stageweek quasi vlekkeloos en kreeg de goedkeuring om het monitorenteam te vervoegen. Al snel bewees hij zijn kunnen op verschillende terreinen: hilarische entertainer van onze gasten, vlotte barman aan de toog, enthousiaste surfer bij weer en wind en toegewijde surfcoach!

Na afloop van de zomer sleurde de reismicrobe hem steevast naar verre oorden. Marokko, Costa Rica, Sri Lanka…noem maar op, geen bestemming is hem teveel. Ieder reisverslag pende hij zorgvuldig neer in ons BoardX Magazine in de hoop vele anderen te prikkelen.

‘Tony’ leek een voor de hand liggende keuze toen we op zoek gingen naar een geëngageerde kampleider voor het Zarautz PLUS resort. Hij kweet zich samen met zijn eigen monitorencrew van deze taak als geen ander en zorgde voor een gegarandeerde verderzetting van dit nieuwe concept.

Na een succesvolle zomer met vele tevreden gasten, kwam er een positie vrij op het BoardX-kantoor. De vereisten waren niet min, maar zijn ambities lagen minstens even hoog. Enkele formaliteiten later, mochten we hem en zijn baard verwelkomen in ons team.


Vanaf heden neemt Anthony onder andere alle groepsaanvragen voor zijn rekening. Talm dus niet langer en stuur een mailtje naar anthony@boardx.be als je met meer dan 10 personen op surfvakantie wil komen! We zijn ervan overtuigd dat hij je een interessant voorstel zal doen.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.