DÉ SKIREIS VAN HET JAAR... BMW MOUNTAINS EXPERIENCE!

Zoals reeds eerder vermeld zijn BoardX en BMW 'best buddies' geworden! Dit kon je al zien aan een van de voorbijrijdende BMW X1 xDrive met BoardX bestickering.

Meer lezen

DÉ SKIREIS VAN HET JAAR... BMW MOUNTAINS EXPERIENCE!

Zoals reeds eerder vermeld zijn BoardX en BMW 'best buddies' geworden! Dit kon je al zien aan een van de voorbijrijdende BMW X1 xDrive met BoardX bestickering. Maar de vriendschap gaat nog verder dan dat...

Terwijl de kinderen zich volledig uitleven op de pistes van Flaine tijdens onze Junior en Youth snowcamps, kan ook u er even volledig tussenuit met onze exclusieve BMW Mountains Experience 2016 naar het Oostenrijkse Saalbach!

Van 3 tot 7 april trekken we naar het luxueuze hotel "Der Unterschwarzachhof" en geniet je van 4 dagen eindeloos skiplezier, onvergetelijke après-ski en een stevige portie avontuur!

Ontdek hier alvast het volledige programma en prijzen van deze onvergetelijke shortski.

Der Unterschwarzachhof is dé ideale uitvalsbasis voor 4 dagen zorgeloos genieten in Saalbach Hinterglemm. Speciaal voor de BMW Mountains Experience wordt dit hotel volledig voor ons gereserveerd.

De ligging van dit prachtige hotel is een van de grootste troeven van deze unieke trip. Het superieure viersterrenhotel ligt pal naast de skipistes! Op amper 3 minuten wandelen ben je in het levendige centrum van Hinterglemm met leuke bars en restaurants en een winkelstraat om u tegen te zeggen.

Het hotel heeft 38 stijlvol ingericht kamers. Je voelt je meteen thuis in het warme, gezellige maar toch moderne interieur. Na een intensieve dag op de piste kan je je bij de open haard opwarmen of even ontspannen in de wellness van het hotel The Alpine Spa.

Dagelijks geniet je van een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet, zodat je voldoende energie hebt om er een dagje tegenaan te gaan op de pistes!

In de late namiddag kan je terecht in de lounge en après-ski bar Der Schwarzacher voor een snack en aperitief.

's Avonds schuif je opnieuw zorgeloos je benen onder tafel voor de culinaire verwennerijen van het restaurant in het hotel.

Werp hier alvast een blik op het weekprogramma van deze reis!

Naast de verwennerijen van het hotel, geniet je dagelijks van eindeloze afdalingen in het skigebied van Saalbach Hinterglemm Leogang. Met zijn 270 km aan pistes, tot op een hoogte van 2200m, krijgt verveling absoluut geen kans!

Wil je echter nog net iets verder gaan dan de toppen van Saalbach Hinterglemm? Geen probleem! Met onze Salzburg Super Ski Card heb je een ongekende vrijheid om te skiën waar en wanneer je maar wil en heb je toegang tot 2250 kilometer aan puur skigenot!

Heb je bovendien al wat ervaring met poedersneeuw en off-piste, dan zijn onze Freeride en Backcountry tours de perfecte kans om je skills nog wat bij te schaven en afdalingen te ontdekken die voor andere verborgen blijven! Ontdek hier alvast wat deze activiteiten inhouden.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.