DE BOARDX AFTER WORK WEEK: IETS VOOR JOU EN JE COLLEGA’S?

De dag van vandaag willen werkgevers en managers tot betere resultaten komen met hun medewerkers door de klassieke verticale hiërarchie uit te vlakken.

Meer lezen

DE BOARDX AFTER WORK WEEK: IETS VOOR JOU EN JE COLLEGA’S?

De dag van vandaag willen werkgevers en managers tot betere resultaten komen met hun medewerkers door de klassieke verticale hiërarchie uit te vlakken. De nauwe betrokkenheid van werknemers bij besluitvormingsprocessen vergroot niet alleen de teamspirit, maar ook de productiviteit binnen een bedrijf. Wanneer er sprake is van een gemoedelijke werksfeer waar iedereen op dezelfde hoogte staat, is de stap miniem om samen deel te nemen aan informele activiteiten buiten de kantooruren.

Teamspirit werd vroeger reeds gestimuleerd met teambuildings, incentives en hier en daar een etentje of een drink. In de 21ste eeuw is er een opmerkelijke opkomst van organisaties die mooi inspelen op de vage grens tussen werk en vrije tijd en zich gespecialiseerd hebben in de After Work Party. Wekelijks vindt er wel ergens in ons land eentje plaats. Een avond waar je met collega’s iets kan drinken, bijpraten en je dansbeentjes strekken, maar waar ook tegen middernacht de stekker wordt uitgetrokken opdat je ’s anderendaags nog fris op het werk kan verschijnen.

Deze zomer trekt BoardX dit concept naar een ander niveau en organiseren we twee After Work Weeks: eentje tijdens het bouwverlof van 14 tot 23 juli in Zarautz (Spaans Baskenland) en eentje tijdens het laagseizoen van 1 tot en met 10 september in Montalivet (Frankrijk). Naast de bewust gekozen data, komen we ook wat betreft invulling en activiteiten tegemoet aan de stijgende vraag van young professionals naar een vakantieweek met 'gelijkgezinden’.

Enerzijds leer je je collega's beter kennen door gedurende een week in een totaal andere omgeving 24/7 met elkaar op te trekken. Anderzijds brengen we mensen met verschillende functies uit verschillende sectoren bij elkaar en zijn daardoor netwerkmomenten nooit veraf. De vele activiteiten ter plaatse en onze jarenlange ervaring in hospitality en andere diensten zorgen voor een volledig en zorgeloos reispakket waar we het pad bewandelen tussen luxe en avontuur.

In een ontspannen sfeer en zomerse locatie bieden we een gevarieerd weekprogramma dat aansluit bij jouw leefwereld: Citytrips naar Bordeaux of San Sebastiàn, culinaire ontdekkingen in de Baskische keuken, wijnproeverijen in één van de Médoc-chateaus, gezellig aperitieven na een zonnige dag op het strand, tot rust komen tijdens een van de yoga-sessies, beachvolleybal, karting, paintball of andere teambuildingactiviteiten, een avondje quizzen, uiteraard het surfen zelf en ga zo maar door.

Samen met je collega’s en andere bedrijven op een sportieve netwerkvakantie? Je kan er alleen maar bij winnen!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.