DANKZIJ GREENTRIPPER GA JIJ PROPER OP REIS!

Surfers zijn steeds op zoek naar de golf van hun leven. Helaas brengt het najagen van onze passie behoorlijk wat kilometers met zich mee die ook een serieuze impact op het milieu hebben.

Meer lezen

DANKZIJ GREENTRIPPER GA JIJ PROPER OP REIS!

Surfers zijn steeds op zoek naar de golf van hun leven. Helaas brengt het najagen van onze passie behoorlijk wat kilometers met zich mee die ook een serieuze impact op het milieu hebben. Gelukkig kan je dan terecht bij Greentripper, een website waarmee je je ecologische voetafdruk van al je reizen kan compenseren!

We snappen het, elke dag de fiets naar je local break aan de Belgische kust trappen en daar een bruine soep aantreffen...hoe milieuvriendelijk het ook is, dat begint op de duur ook te vervelen, he. Geef ons dan maar een BoardX surfvakantie in Frankrijk of Spanje waar je tenminste zekerheid hebt op mooi weer en goeie golven!


Op reis gaan naar het buitenland brengt helaas ook uitstoot met zich mee. Met het vliegtuig van Brussel naar Bilbao en terug vliegen, zorgt voor 0,38 ton CO2 die in de lucht gestuwd wordt. Rij je met onze BoardX-bussen, dan produceer je 'slechts' 88 kg CO2. In beide gevallen kan je nu dankzij Greentripper jouw ecologische voetafdruk compenseren, wat je respectievelijk amper 5 of 1 euro kost en waarmee je vervolgens een gecertificeerd klimaatproject steunt!

Greentripper is een Belgisch initiatief van CO2logic, de toonaangevende organisatie in België en één van de pioniers in Europa om haar klanten te begeleiden naar CO2-neutraliteit en voor het ontwikkelen van hoogwaardige, gecertificeerde klimaatprojecten. De Greentripper-tool maakt het mogelijk om de CO2-voetafdruk van reizen te berekenen en de impact op het klimaat te compenseren door financieel bij te dragen aan een CO2-reductieproject.  


Een zalige BoardX-vakantie met je beste vrienden in het zonnige Berria of met het vlieguig naar Indo om er twee weken lang op Impossibles te surfen? Greentripper verhelpt jouw vliegschaamte! Wees dus een bewuste reiziger en draag je steentje bij aan één van de vele mooie klimaatprojecten.

GREENTRIPPER
Website: www.greentripper.org
Volg hen ook op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.