CORONA CASHBACK GARANTIE: INBEGREPEN TOT 1 FEBRUARI 2022!

Al twee jaar op rij zijn we erin geslaagd om de zomer te redden. Iedere keer opnieuw stuurden we ons aanbod of de maatregelen ter plaatse bij zodat al onze vakanties door konden blijven gaan.

Meer lezen

CORONA CASHBACK GARANTIE: INBEGREPEN TOT 1 FEBRUARI 2022!

Al twee jaar op rij zijn we erin geslaagd om de zomer te redden. Iedere keer opnieuw stuurden we ons aanbod of de maatregelen ter plaatse bij zodat al onze vakanties door konden blijven gaan. Daarnaast zorgden soepele annulatievoorwaarden en extra garanties ervoor dat iedereen met een gerust hart zijn vakantie kon boeken. Ook dit jaar is dat niet anders en zal je op beide oren kunnen slapen!

Het is één en al corona dat de klok slaat tegenwoordig. Aangezien we hier nu voor het derde seizoen op rij mee geconfronteerd worden, laten we ons hier gelukkig niet meer door uit het lood slaan! Na twee jaar corona-ervaring, weten we ons intussen als een kameleon aan te passen naar de veranderende omstandigheden.

Desondanks hebben we uiteraard begrip voor wie niet 100% op zijn gemak is. De vierde golf -en vooral de eindeloze berichtgeving errond- brengt immers enige ongerustheid met zich mee. Maar, gesterkt door de verworven veerkracht van de voorbije jaren, verzekeren we je: onze surfvakanties gaan resoluut door! En wie nog twijfelt: tot 1 februari 2022 krijgt iedereen een GRATIS Corona Cashback Garantie.


Met deze Corona Cashback Garantie beloven we je een terugbetaling van je reissom (inclusief het voorschot) indien je reis geannuleerd wordt*, ongeacht wat de reiswetgeving in de toekomst ook doet! Je hebt nu dus geen reden meer om nog te twijfelen over je volgende vakantie. Maak je dus geen zorgen meer en schrijf je als de bliksem in!

*Let op: Deze cashback
1. staat volledig los van de persoonlijke annulatie- en reisbijstandsverzekering (die ongelukken, ziekte, overlijden binnen de familie en herexamens dekken)
2. gaat in bij een verbod op reizen van overheidswege¹ waardoor de vakantie collectief geannuleerd wordt. M.a.w. in het geval dat we, omwille van een nieuwe Corona uitbraak, niet mogen vertrekken of niet mogen aankomen op de vakantiebestemming en dus de reis voor iedereen moeten annuleren.
3. is automatisch inbegrepen bij en beperkt tot alle boekingen van BoardX surfvakanties in Frankrijk en Spanje die volledig betaald zijn vòòr 1 februari 2022.

¹Het al dan niet mogen vertrekken of aankomen op de vakantiebestemming wordt bepaald door de richtlijnen van de FOD (Federale overheidsdienst) van België of van het land waar de vakantiebestemming gelegen is.

Mogelijke cases:
- Ben je voor vertrek ziek of besmet? Dan val je terug op je eigen annulatie- of reisbijstandsverzekering en wordt je reis door de verzekering gedekt, en niet door de corona cashback garantie.
- Heb je een hoogrisicocontact gehad en moet je in quarantaine? Dan kan je geen beroep doen op de annulatieverzekering noch op de corona cashback garantie.
- Kleurt de zone waar je vakantie plaatsvindt rood, maar kan de reis blijven doorgaan? Dan kan je niet annuleren om vervolgens beroep te doen op de corona cashback garantie.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.