BOYS AND THEIR TOYS!

Wie al eens een BoardX reis gemaakt heeft, weet dat er aan -extreme- activiteiten geen gebrek is. Vanaf het moment dat je wakker wordt,

Meer lezen

BOYS AND THEIR TOYS!

Wie al eens een BoardX reis gemaakt heeft, weet dat er aan -extreme- activiteiten geen gebrek is. Vanaf het moment dat je wakker wordt, tot het moment dat je weer gaat slapen ben je omringd door verschillende attracties die ervoor zorgen dat je grenzen steeds weer verlegd worden.

Buiten met shortboards, longboards, bodyboards… trotseren wij de Franse golven graag al eens met een GIANT SUP . Een giant sup is een gigantisch surfboard waarbij je met 8 personen op het zelfde moment op staat en probeert te surfen. Klinkt allemaal veel makkelijker dan dat het natuurlijk is!

De key tot succes hier is goeie communicatie en zeer gecoördineerd te werk gaan met de peddels, anders zal het gegarandeerd eindigen in een heuse wipe out!

Wanneer de golven iets kleiner zijn, dan is het perfect dit paardje eens van stal te halen en te oefenen op teamwork en coördinatie. Onze stoere bonken van monitoren besloten om het al te proberen met toch wat degelijke golven en merkten dat het niet zo evident was om met 8 personen op het zelfde moment te surfen. Des te groter de vreugde uitbarsting toen ze uiteindelijk dan toch die ene golf konden scoren.

Wil je graag ook eens op een ‘Giant SUP’ over het water glijden, aarzel dan zeker niet om nu nog je reis te boeken naar één van onze camps in Montalivet en wie weet doe jij het veel beter dan onze monitoren!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.