BOEK NU EN ONTVANG JOUW GRATIS O’NEILL HEUPTASJE!

Van zodra augustus achter de rug is, maken de gezinnen in Montalivet plaats voor de BoardX Student Weeks!

Meer lezen

BOEK NU EN ONTVANG JOUW GRATIS O’NEILL HEUPTASJE!

Van zodra augustus achter de rug is, maken de gezinnen in Montalivet plaats voor de BoardX Student Weeks! Gedurende drie weken ontvangen we dan enthousiaste studenten en bezorgen we hen een vakantie vol Sea, Surf en Sun. En dit jaar hebben we een extra verrassing klaar liggen voor àlle snelle beslissers!

Wie na de herexamenperiode en/of vlak voor het nieuwe academiejaar nog graag even de batterijtjes wil opladen, vind in de BoardX Student Weeks de perfecte getaway! Een week lang zal je niet alleen op je surf (of skate)board balanceren, maar vind je ook het ideale evenwicht tussen sport en plezier, tussen rust en actie en tussen avontuur en ontspanning!


Om de eeuwige twijfelaars over de streep te trekken, geven we aan de eerste 300 inschrijvingen een GRATIS O’NEILL HEUPTASJE cadeau! Want als er iets is dat moeilijk weg te steken valt in jouw mooie bikini/boardshort dan is het wel de shitload aan spullen als gsm, portefeuille, kleingeld, sleutels, zonnebril, zonnecrême, mondmasker… noem maar op! Dankzij het coole heuptasje dat je zomaar van ons cadeau krijgt, is dat probleem alvast helemaal van de baan!


Ben je nog aan het twijfelen omwille van corona en een eventueel reisverbod? Weet dan dat indien de reis geannuleerd dient te worden omwille van corona-redenen je je geld niet kwijt bent! Indien je vakantie niet door mag gaan, volgen we de pakketreiswetgeving en betalen we je reis dus volledig terug gezien de voucherregeling niet meer van kracht is! (Meer info hier.)

Schrijf je dus zo snel mogelijk in voor de BoardX Student Weeks -The Glamping Edition- en scoor dit hippe hebbeding!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.