BOARDX STELT VOOR: DE NIEUWE BMW X1

BoardX en BMW X1 xDrive zijn beide dynamische merken die kwaliteit én de zin voor avontuur hoog in het vaandel dragen. Het hoge X-gehalte zit al in de namen zelf!

Meer lezen

BOARDX STELT VOOR: DE NIEUWE BMW X1

BoardX en BMW X1 xDrive zijn beide dynamische merken die kwaliteit én de zin voor avontuur hoog in het vaandel dragen. Het hoge X-gehalte zit al in de namen zelf! Een samenwerking tussen beiden drong zich op en we voegden de daad bij het woord!

De nieuwe BMW X1 leent zich perfect voor ons concept, waar we de robuuste maar comfortabele wagens kunnen inzetten op al onze favoriete terreinen: op het strand, in de bergen en in de sneeuw.

De X1 rijdt offroad, BoardX reist offroad. Deze nieuwe BMW is dan ook een allrounder die dankzij zijn intelligente vierwielaandrijving niet alleen offroad terreinen aankan, maar ook gevoelig meer ruimte voor passagiers en bagage, zoals surf- of snowboards, biedt.

Om deze gedeelde X-factor extra in de verf te zetten, rijden de BMW X1-wagens de komende jaren met onze stickers naar en op onze surf- en snowcamps. Zo visualiseren we onze samenwerking met BMW én kan iedereen in één oogopslag zien dat de X1 zich moeiteloos uit de slag trekt op het zand en in de sneeuw!

'Onbereikbare spots' zijn vanaf heden verleden tijd! Thanks to BMW.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.