BOARDX OPENT NIEUW SURFCAMP!

Aan het domein Pine Beach Paradise in Montalivet zetten we een nieuw kamp op dat mogelijkheden biedt voor tal van nieuwe groepen en concepten!

Meer lezen

BIG NEWS! Naast de surf house uitbreidingen op Fuerteventura breiden ook de locaties voor onze surfcamps uit. Aan het domein Pine Beach Paradise in Montalivet zetten we een nieuw kamp op dat mogelijkheden biedt voor tal van nieuwe groepen en concepten! Door de gemoedelijke sfeer die er heerst dankzij het kleinschalige karakter van dit camp, doopten we het 'Petit Monta’!

Door de grote vraag naar surfvakanties, zijn we steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons aanbod surfcamps uit te breiden. We zijn dan ook heel blij dat we met Petit Monta iets hebben gevonden in het vertrouwde Montalivet. En hoewel dit nieuwe kamp vlakbij onze andere familycamps gelegen is, is het er toch volledig van afgesloten wat zorgt voor de intieme setting die we er beogen.

Het camp bestaat uit 15 glamping accommodaties: 5 Luxe Lodges en 10 Tipi's. Verder staat er centraal een keuken en sanitair, is er -afhankelijk van de periode- een ruimte die zich perfect leent voor een coworkspace, speel- of ontspanningsruimte en zal er ook een petanquebaan, yogazone en trampoline staan!

Op die manier vormt Petit Monta het perfecte kader voor groepen die zo een gezellig terrein exclusief voor zich krijgen. Dit kan een vriendengroep zijn die met hun gezinnen een surfcamp willen privatiseren, bedrijven die er met hun personeel op uit willen trekken, maar ook organisaties die er volledig zelf hun eigen camp of retreat willen regelen. Uiteraard biedt Petit Monta ook de mogelijkheid om er onze eigen concepten op te organiseren!

NIEUW: CAMP-INN
Het Camp Inn-concept is ideaal voor wie louter een verblijfplaats zoekt om op vakantie in Montalivet te komen of om eens eens weekje in de zon te werken. Aangezien je geen nood hebt aan een team dat 24/7 tot uw dienst staat, noch aan georganiseerde animatie, vers bereide maaltijden en de hele omkadering die onze surfcamps biedt, verblijf je voor een prikje in een luxe glamping accommodatie uitgerust met surfboards, skateboards en ander sport- en spelmateriaal. En dat vlakbij een fantastische surfspot!

NIEUW: SINGLES SURF WEEK
Met de komst van Petit Monta kunnen we eindelijk tegemoet komen aan de grote vraag naar reizen voor 25-39-jarigen in juli of augustus. Er staat ons nu immers niets meer in de weg om ook voor deze leeftijdscategorie Singles Surf Weken te organiseren tijdens het zomerseizoen! Ben je te jong voor onze Singles Surf Week voor 35-49-jarigen of kan je er niet bij zijn in juni en september? Schrijf je dan als de bliksem in, want de plaatsen zijn beperkt!

NIEUW: TODDLER WEEK
De intieme setting van Petit Monta vormt het perfecte kader voor jonge gezinnen met kinderen van 0 tot en met 7 jaar. Met de Toddler week bieden we dan ook de ideale vakantie voor deze doelgroep! De aanwezigheid van toegewijde kinderoppassers, aangepast speelmateriaal en faciliteiten en vooral gelijkgestemde ouders zorgen voor de zorgeloze surfvakantie waar je al zo lang van droomt!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.