BOARDX MONI SNOWTRIP VAL THORENS (3 - 9 APRIL 2022)

Heb je er altijd al van gedroomd om eens met een hele bende BoardX-monitoren op snowtrip te vertrekken?

Meer lezen

BOARDX MONI SNOWTRIP VAL THORENS (3 - 9 APRIL 2022)

Heb je er altijd al van gedroomd om eens met een hele bende BoardX-monitoren op snowtrip te vertrekken? Eens Ă©cht op vakantie gaan, zonder je om gasten te moeten bekommeren, af te wassen en wanneer je wil in/uit je bed kruipen? Een week volledig losgehen (zowel op als naast de piste), lachen/gieren/brullen, feesten als de beesten en dikke poeiervelden opzoeken?

Wel, jongens en meisjes… na een meer dan geslaagde moni snowtrip naar Serre Chevalier in 2019 en twee jaar op onze nagels bijten, is het eindelijk zover! Dit jaar zullen het de pistes (en barretjes) van VAL THORENS zijn die we onveilig zullen maken!

Val Thorens, in de volksmond ook wel "Val Tho" genoemd, is het hoogst gelegen skidorp van de Alpen en maakt deel uit van het grootste skigebied van Europa: Les Trois Vallées. Op 2300m hoogte, omgeven door 6 gletsjers en 6 toppen hoger dan 3000m, biedt het skioord een hoge sneeuwgarantie en massa's routes zodat je de hele dag in de zon kan skiën! Met de skipas Val Thorens - Orelle heb je toegang tot 150 km pistes, waarvan 8 zwarte, 30 rode, 29 blauwe en 11 groene.

In Val Thorens ben je altijd zeker van een goede laag poedersneeuw, uitstekende sneeuwkwaliteit en vele off-piste tracks. De freestyle liefhebbers kunnen ook volledig loco gaan in het snowpark van maar liefst 70 000m2 met jumps, rails en boxen in allerlei maten en vormen!

Heb je niet genoeg aan Val Thorens - Orelle? Geen probleem, boek dan de upgrade skipas bij en verken de 600 km pistes van Les Trois Vallées! Hiermee heb je toegang tot eindeloze pistes verdeeld over 3 valleien: de iets ruigere en hogere vallei van Val Thorens - Les Menuires, het aantrekkelijke Méribel en de iets lieflijkere vallei van Courchevel en Méribel.

Maar alle pistes, funparks en ankerliften nog aan toe, het is vooral de BoardX teamspirit die de rode draad zal vormen tijdens deze moni snowtrip! Overdag skiën en snowboarden, na de laatste piste een dikke aprèsski en ’s avonds - hoe kan het ook anders - een onvergetelijk monifeestje! We hebben er dan ook voor gezorgd dat je voor een extreem strakke prijs een volledig pakket krijgt om U tegen te zeggen:

INCLUSIEF
- Verblijf 6 nachten in het UCPA-hotel
- Volpension (ontbijt, lunch, vieruurtje Ă©n diner)
- Skipas 6,5 dagen
- Ski- & snowboardmateriaal

EXCLUSIEF
- Vervoer heen en terug
- Ski- of snowboardlessen van alle niveaus (keuze tussen 12 of 23 uur les)

- Annulatieverzekering & reisbijstand

Het hotel waar we verblijven bevindt zich letterlijk OP de piste en NAAST de eerste lift! Het hotel heeft een eigen materiaal center, restaurant en een verwarmd buitenzwembad en de aprèsski-bar ligt één piste verder (nog enigszins op crawling distance ;))We hebben 40 plaatsen gereserveerd, m.a.w. de plaatsen zijn beperkt! Twijfel niet te lang, (her)bekijk je skiplannen, steek de koppen eens bij elkaar en schrijf je zo snel mogelijk in!! Op 1 december verloopt immers de vroegboekkorting en wordt de trip 20 euro duurder!


Over geld gesproken…wat gaat dit je kosten?!

Het vervoer moet je zelf proberen te regelen, maar een snelle berekening leerde ons dat je voor €80 wel heen en terug moet kunnen geraken als je een auto optimaal vult en de kosten deelt. Los daarvan komt de trip op een absolute bodemprijs van amper … 674 euro! (We herhalen: verblijf, skipas, volpension, materiaal,…inbegrepen!)

Ook al is het eigenlijk een monitrip, is het zeker toegestaan om je vriend(in)(n)(en) mee te nemen, MAAR jij en iedereen die een vaste BoardX-moni is (geweest), geniet van een monikorting van €25 als je de promocode BOARDXCREW2022 gebruikt!

Kortom, wie vòòr 1 december boekt (#vroegboekkorting) en BoardX-moni is (#monikorting), betaalt slechts 629 euro voor een snowtrip met alles erop en eraan.

WHO'S IN?!

‍

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.