BOARDX HELPT RECORDHOEVEELHEID AFVAL OPHALEN!

Volgens voorspellingen zal de oceaan tegen 2050 meer plastic dan vis bevatten! Om dit te vermijden is een sterk signaal nodig naar producenten, beleidsmakers én consumenten.

Meer lezen

BOARDX HELPT RECORDHOEVEELHEID AFVAL OPHALEN!

Volgens voorspellingen zal de oceaan tegen 2050 meer plastic dan vis bevatten! Om dit te vermijden is een sterk signaal nodig naar producenten, beleidsmakers én consumenten. Daarom zetten enkele duizenden mensen zich (dit jaar voor de tiende keer!) in om de Vlaamse kustlijn op te ruimen tijdens de Eneco Clean Beach Cup. Het BoardX monitoren-team tekende uiteraard ook present om deel te nemen de opruimactie!

Zelfs de media was onder de indruk van de BoardX vibes. Na enkele minuten op het strand sprak Studio Brussel ons aan voor een interview! waar we natuurlijk met veel plezier mee instemden, want de monitoren kennen Bouba nog als BoardX-monitor op het surfcamp van Zarautz.

Met grijptang, fluohesje, een vuilniszak of tien en een fantastische teamspirit gingen we als één van de eerste deelnemers het strand op. Dit enthousiasme werd in 16 andere badsteden vertoond wat resulteerde een duizelingwekkende ophaling van 11,5 ton afval, een record!

Ook tijdens onze surfvakanties zetten wij ons al jaren in voor propere stranden en oceanen! Zo organiseren we er ook wekelijkse beach clean-ups, gebruiken we biologisch afbreekbare wax, werken we samen met 'The Bamboo Brush Society’ en kunnen onze gasten aan hun boeking de BoardX Earth Tax toevoegen. Ieder jaar streven we ernaar onze surfcamps nòg beter te maken, ook op ecologisch vlak. Dit jaar komen we alweer met een paar nieuwigheden op de proppen, namelijk herbruikbare bekers en ons vegetarisch menu!

Natuurlijk was er ook onze grote WIN ACTIE! De jury had geen gemakkelijke taak voor zich om uit al de inzendingen een winnaar te kiezen. Uiteindelijk kozen ze voor de inzending van @aaron_stenn. Tijdens hun gezinsuitstap pakten ze uit met een geweldige ‘mannequin challenge’ waaruit bovendien het prachtige “oldskool BoardX meets new BoardX generation” weergegeven werd. Papa met een BoardX T-shirt uit 2008 (!!!) en the kids met nieuw T-shirt. PROFICIAT!!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.