BOARDX EN OH!OATS, DE GEZONDSTE MIX!

Bij BoardX zetten we dag in dag uit in op een gezonde levensstijl. Die bekomen we door zowel surf, yoga en skate als gezonde voeding aan te bieden op al onze surfcamps

Meer lezen

BOARDX EN OH!OATS, DE GEZONDSTE MIX!

Bij BoardX zetten we dag in dag uit in op een gezonde levensstijl. Die bekomen we door zowel surf, yoga en skate als gezonde voeding aan te bieden op al onze surfcamps. Deze zomer werken we samen met het Leuvense bedrijf Oh!Oats aan een nóg gezonder ontbijt op de Family Camps. Proef iedere ochtend de smaken van Oh!Oats vegan homemade granola bij het ontbijtbuffet.

In het verlengstuk van onze gezonde menu’s op de surfkampen, biedt Ester, de bedenkster en bakster van Oh!Oats, ons dit jaar haar assortiment homemade granola aan. Als je deze zomer naar onze Family surfcamps in Zarautz en Montalivet reist, zal je iedere ochtend de smaken van deze pure en onbewerkte granola mix kunnen proeven en ontdekken.

Oh!Oats heeft vier verschillende smaken in haar assortiment: Daily Gold (100% pure bananen, pecannoten en kaneel), Berry Love (100% pure frambozen, amandelen en kokos), Choc’ Oh (100% raw cacao en nibs met hazelnoten) en als laatste de Ever Glow (100% pure ananas en pure mango, cashewnoten en kurkuma). Rijkgevulde granola mengelingen die je combineert met (plantaardige) yoghurt en/of fruit: een ideale starter van de dag.

Ook leuk om te weten: Oh!Oats gebruikt geen enkele toegevoegde suiker of gesuikerde gedroogde vruchten. De vruchtensuikers die het vers fruit bevatten, zorgen voor langzame, langdurige energie, en dus geen vervelende suikerpiek.

Wil jij ook iedere ochtend genieten van een kommetje Oh!Oats granola met vers fruit tijdens jouw ontbijt? Boek dan snel een vakantie op één van onze Family Camps.

Oh!Oats
Website: www.oh-oats.be
Volg Oh!Oats ook op Facebook en Instagram!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.