BOARDX, DE IDEALE GETAWAY IN CORONA-TIJDEN!

Corona, bubbels, anderhalve meter, avondklok... De woorden vliegen je dagelijks om de oren.

Meer lezen

BOARDX, DE IDEALE GETAWAY IN CORONA-TIJDEN!

Corona, bubbels, anderhalve meter, avondklok... De woorden vliegen je dagelijks om de oren. De gedachte aan overvolle vliegtuigen, internationale luchthaventerminals, in een lift opeengepropt zitten met 10 andere hotelgasten...is ook niet echt bemoedigend. Maar wil je toch echt graag eventjes weg van de sleur thuis, dan hebben we goed nieuws want onze surfvakanties zijn op en top coronaproof!


路 聽 聽 聽 聽 Elk moment vertoeven in de buitenlucht
Van bij de check-in tot de check-uit vertoef je 24/7 in de buitenlucht. Perfect om heel de tijd frisse lucht binnen te krijgen en weg te blijven van andermans aerosolen. Op kamp gaan, dat is slapen in tenten met een optimale luchtcirculatie! Zelfs luxebeestjes hoeven zich geen zorgen te maken, want glamping is absoluut een ding en h茅t paradepaardje van onze surfcamps! Boek een standaard tent, tipi of lodge en begin alvast te dromen van je surfvakantie deluxe!

路 聽 聽 聽 聽 Active lifestyle all the way
De BoardX surfcamps staan in het teken van action & adventure, een actieve levensstijl wordt absoluut gepromoot. En laat het nu net niet zijn dat sporten goed is voor de bloedsomloop en je immuunsysteem versterkt! Dat jaartje thuiswerken, afstandsonderwijs en dat zoveelste saaie wandelingetje zal snel vergeten zijn! Maar uiteraard is er ook voldoende tijd voor ontspanning en apero's, wat evenzeer belangrijk is voor je innerlijke gezondheid ;).

路 聽 聽 聽 聽 Good food, good mood
Op onze camps voorzien onze monitoren lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden, ook voor de vegetariers en veganisten onder ons! Fastfood uit een Deliveroo of Uber Eats-rugzakje laten we mooi achter ons en ruilen we in voor healthy freshly made meals. Zo krijg je alle nodige gezonde voedingsstoffen, waaronder de important vitamins C binnen die instaan voor een positieve werking op je immuunsysteem.

路 聽 聽 聽 聽 Autovacays
Je laat de drukke luchthavens achterwege, want onze surfcamps liggen op rijafstand van Belgi毛. Kom je met de wagen, dan kan zeker niemand zomaar in je eigen vertrouwde comfort bubbel komen te staan. En nog beter is dat de gps je naar al die kleinere, gezellige dorpjes zal brengen waar onze camps gelegen zijn. Dus geen grote steden waar het over de koppen lopen is.

路 聽 聽 聽 聽 Coronastress, wat?
Tijdens onze camps vergeet je het hele gedoe rond corona, geen nood meer om dagelijks het Covid-nieuws te checken, je druk te maken rond de cijfers of om de aankomende maatregelen. Laat die gsm wat meer in je tent liggen en geniet van het moment en je vakantie! Relaxation is the best kind of vacation.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.