BOARDX COLLECTIE SS23: OUT NOW!

Onze grafisch vormgever heeft alweer een unieke collectie ontworpen die exclusief op al onze surfcamps te verkrijgen is!

Meer lezen

BOARDX COLLECTIE SS23: OUT NOW!

Onze grafisch vormgever heeft alweer een unieke collectie ontworpen die exclusief op al onze surfcamps te verkrijgen is! De volledige Spring/Summer-lijn van dit jaar omvat een sweater, T-shirts, een bucket hat een beanie hat én ... een supercoole poncho! Bestel ze op voorhand en je ontvangt er een stevige korting bovenop!

SPRING/SUMMER23
Op onze vakanties word je helemaal ondergedompeld in de surf lifestyle en keer je volledig herboren terug naar huis. Niet alleen omdat je je sindsdien een surfer voelt, maar er ook echt zo uitziet! Wil je je deze zomer een toffe surflook aanmeten, dan hoef je er trouwens geen één winkel voor binnen te stappen. Wij brengen ieder jaar namelijk zelf een eigen collectie uit! Deze kledij, accessoires en andere merchandise is exclusief verkrijgbaar voor iedereen die deze zomer met ons mee op vakantie gaat. Woopwoop!

(Lees verder onder de afbeelding)

BOARDX SURF PONCHO
Dit jaar pakken we uit met onze eigen surf poncho! Dit langverwachte en onmisbare item is een must voor iedere waterrat. Met deze poncho kleed je je voor en na het zwemmen, douchen of surfen snel en makkelijk om. Ze is vervaardigd van kwalitatieve badstof die je lijf in een mum van tijd droog krijgt! De poncho (verkrijgbaar in 3 maten) zal op al onze surfcamps te koop zijn aan de stuntprijs van slechts €49 (of €39 voor een kindermaatje), maar als je ze al bestelt via je boeking, krijg je maar liefst €10 korting!

(Lees verder onder de afbeelding)

Bekijk het volledige fotoalbum op onze Facebookpage!



PRESALE DISCOUNT!

Bestel alvast -met extra korting!- onze gloednieuwe poncho en/of de sweater + bucket hat wanneer je je BoardX surftrip boekt en je ontvangt dit kledingpakket bij aankomst op het surfcamp. Uiteraard kan je alles ook ter plaatse aanschaffen, weliswaar zolang de voorraad strekt én aan volle pot. Het T-shirt en de beanie hat krijgt iedere deelnemer alvast GRATIS van ons cadeau!

(Lees verder onder de afbeelding)

Heb je de sweater of de poncho nog niet aan je boeking toegevoegd, maar wil je wel van die korting profiteren?! Geen probleem, stuur een mailtje naar info@boardx.be en we voegen het met plezier toe aan je inschrijving! Nadat je de betaling hebt in orde gebracht, mag je op beide oren slapen en dromen van het übercoole kledingpakket dat je in Spanje of Frankrijk ligt op te wachten!

(Lees verder onder de afbeelding)



DE BOARDX WEBSHOP

Krijg je er niet genoeg van, rep je dan naar onze webshop! Die zit boordevol vette merch zoals tanktops, joggings, T-shirts, sweaters, petjes en ga zo maar door. Ook onze nieuwste collectie zal hier na de zomer gedropt worden!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.