BELANGRIJKE UPDATE N.A.V. BESLISSING JEUGDKAMPEN

25 mei 2020 - Vorige vrijdag is de beslissing over de zomerkampen eindelijk gevallen: onze jongerenkampen mogen doorgaan. YAY!

Meer lezen

BELANGRIJKE UPDATE N.A.V. BESLISSING JEUGDKAMPEN

25 mei 2020 - Vorige vrijdag is de beslissing over de zomerkampen eindelijk gevallen: onze jongerenkampen mogen doorgaan. YAY! Het minder goede nieuws is dat ze op maximaal 150 kilometer van de Belgische grens moeten plaatsvinden en het dus helaas niet mogelijk zal zijn om onze Junior en Youth surfcamps in Le Pin Sec, Montalivet en Berria door te laten gaan... Gelukkig hebben we hierop geanticipeerd en minstens even zalige vakanties uitgewerkt die wél coronaproof zijn!

Hiervoor kon (en kan) je je preregistreren om voorrang te krijgen op de inschrijvingen voor deze nieuwe bestemmingen.

Iedereen die al geboekt had (voor Frankrijk of Spanje) of gepreregistreerd heeft (voor België) zal komende week persoonlijk gecontacteerd worden.

Daarna maken we het Belgische aanbod officieel bekend en openen we de boekingen voor het grote publiek. Mocht je je nog niet gepreregistreerd hebben, doe dit dan zeker zo snel mogelijk!

BEACH CAMP DUINSE POLDERS (vanaf 13 jaar)
Dit Beach camp ligt tussen Blankenberge en Zeebrugge, op een steenworp van het strand. Je krijgt er de unieke kans om tal van strand- en brandingssporten te beoefenen: surfen, SUP’en, raften, kajakken, powerkiten…noem maar op! Samen met de BoardX-crew en jouw beste vrienden beleef je hier deze zomer een onvergetelijke vakantie!


JUNIOR LAKE & WAKE CAMP (vanaf 13 jaar)
Dit Lake & Wake camp ligt aan het cablepark van The Spin op het meer van Féronval. Het domein omvat naast het cablepark ook een zwemvijver met ligweide, beachvolleybalterreinen, trampoline, skateramp, slacklines en vele andere terreinen waar onze crew al een hoop toffe activiteiten voor jullie in petto heeft!

YOUTH LAKE & WAKE CAMP (vanaf 16 jaar)
Dit Lake & Wake camp ligt aan de cablepark van Goodlife Cablepark, verscholen tussen het Kempense groen vlak aan de Nederlandse grens. Het domein omvat ook een zwemvijver met strand, een avontuurlijk hoogteparcours en vele andere sportmogelijkheden die samen zorgen voor een onvergetelijke vakantie met je beste vrienden!

Meer nieuws over onze andere surfvakanties in Spanje en Frankrijk verwachten we ook binnenkort. Hou dus onze website, nieuwsbrief en socials nauwlettend in de gaten voor verdere updates.

Wij zien de zomer sowieso helemaal zitten en samen geraken we hier zonder kleerscheuren door. Alvast bedankt voor jullie steun en begrip!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.