AND THE WINNER IS…

Van zodra de finalisten van de T-shirt Design Challenge bekend waren, brak de strijd om de eerste plaats los.

Meer lezen

AND THE WINNER IS…

Van zodra de finalisten van de T-shirt Design Challenge bekend waren, brak de strijd om de eerste plaats los. Gedurende 10 dagen werd onze instagram-pagina bestookt met likes van onze volgers die op hun favoriete ontwerp wilden stemmen. Vandaag (maandag 4 januari) om 10u liep de like-battle ten einde en is de winnaar eindelijk bekend!

Het was een enorm grote uitdaging om uit de vele toffe ontwerpen een selectie te maken, maar na levendige discussies, anonieme stemmingen en een nachtelijk conclaaf was de jury er dan toch in geslaagd de de uiteindelijke finalisten te bepalen. Door de vele deelnames kozen we echter geen 3 maar wel VIJF finalisten die het uit mogen vechten in een heuse like-battle!


Deze 5 lieten er geen gras over groeien en begonnen meteen her en der stemmen te ronselen. De eerste dagen verliep de race nog gemoedelijk en gelijk, maar tijdens de tweede helft werd het kaf van het koren gescheiden en tekende zich een duidelijke top 3 af: @kellyclaes93, @yentl_janssen en @hanni.dreze.

Even leek het te gaan tussen Kelly en Hannah, maar -zoals het vaak gaat met de twee spreekwoordelijke honden die vechten om het been- werd deze nek-aan-nek-race tijdens de laatste 48u doorbroken door Yentl. Zij stak de twee uit het niets de loef af en beslechtte meteen de strijd met een recordscore van 1870 stemmen! Dikke proficiat, Yentl!

De uiteindelijke score van de T-shirt Design Battle
1. @yentl_janssen 1870 stemmen
2. @kellyclaes93 1659 stemmen
3. @hanni.dreze 1448 stemmen
4. @bert_delporte 648 stemmen
5. @m.a.r.i.e.l.u.i 594 stemmen

Zoals beloofd, krijgt Yentl niet alleen eeuwige roem, maar ook het volledige BoardX-kledingpakket gratis én een Pukas Indio surfboard naar keuze kado. En -last but definitely not least- zal haar ontwerp verschijnen op alle T-shirts die onze BoardX-deelnemers deze zomer bij aankomst op onze surfvakanties gratis zullen ontvangen!

Uiteraard laten we de andere finalisten niet met lege handen naar huis gaan, ook zij krijgen van ons een gratis kledingpakket en een leuke extra verrassing… ;)

We zijn ook alle andere deelnemers enorm dankbaar voor hun inzet en ook zij mogen deze week nog een attentie in de bus verwachten. Hou je DM’s dus goed in de gaten!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.