5 REDENEN OM MEE TE GAAN MET DE SINGLES SURF WEEK!

Single & ready to mingle? Dan zijn onze Singles Surf weken zeker iets voor jou!

Meer lezen

Single & ready to mingle? Dan zijn onze Singles Surf weken zeker iets voor jou! Maar geen stress als je een overtuigde happy single bent, want het daten staat tijdens deze vakantie helemaal niet centraal; gewoon een relaxte sfeer onder leeftijdsgenoten die zin hebben in een toffe tijd met andere singles. De volgende 5 redenen tonen aan waarom je zo’n week zeker niet aan je voorbij mag laten gaan!

1. Je leert op een korte tijd een toffe groep nieuwe vrienden kennen! Kom je helemaal solo of heb je samen met een andere single buddy geboekt, de vlotte babbels met de rest van de groep ontstaan als vanzelf waardoor de groepssfeer vanaf minuut 1 al snor zit. Iedereen komt immers mee met dezelfde zin om eropuit te trekken, los te gaan en te leren surfen. Surfen is nu ook eenmaal gezelliger en chiller in groep dan op je eentje.

2. Tijdens de Singles Surf Weeks krijgt verveling geen kans dankzij de vele extra activiteiten die op de planning staan, goed voor dubbel zoveel excitement. Bovendien hoef je zelf amper iets voor te bereiden, routes uit te stippelen of extra activiteiten te zoeken om je weekprogramma op te vullen. Extra pluspunten! Zo’n Single Surf trip is dus easy peasy lemon squeezy ;).


3. Ondanks het een sfeervolle, gezellige groepsreis is, heb je steeds de ruimte voor die kostbare me-time. Naast ons extra gevulde week vol vrijblijvende (!) activiteiten, heb je voldoende vrije tijd om helemaal zelf in te vullen. Maar laten we eerlijk zijn, van het weekprogramma dat wij voorbereid hebben, wil je gewoon niets missen!

4. Sip, sip, hooray! Elke stranddag sluiten we af met een supergezellige apero! Naast je daily dose of apero, bezoek je een chateau, inclusief tasting uiteraard! Ook aan lekker eten zal je deze week zeker niet te kort komen. De hapjes en versbereide schotels vliegen je om de oren en halverwege de week gaan we met z’n allen lekker uit eten in één van de toprestaurants van Montalivet. 


5. Zoals gezegd, geen datesfeer te bespeuren tijdens je trip. Althans geen geforceerde cringy activiteiten. Je bent er namelijk gewoon ongedwongen op uit met een hoop gelijkgezinden waarmee je al je avonturen mee kan delen. En loop je er toevallig de liefde (of de flirt) van je leven tegen het lijf? Dan is dat ook mooi meegenomen, he.

Overtuigd om je helemaal in een Single Surf avontuur te gooien? Klik dan op één van onderstaande knoppen, lees alles over deze Singles Weken en boek je vakantie!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.