20 YRS BOARDEX: STEFANIE MISSEGHERS

Dat vele oud-monitoren nostalgisch terugblikken naar hun BoardX-tijd staat als een paal boven water, dat er sommigen nadien (en soms dankzij dit BoardX-verleden) iets moois uit de grond stampen,

Meer lezen

20 YRS BOARDEX: STEFANIE MISSEGHERS

Dat vele oud-monitoren nostalgisch terugblikken naar hun BoardX-tijd staat als een paal boven water, dat er sommigen nadien (en soms dankzij dit BoardX-verleden) iets moois uit de grond stampen, vinden wij dan weer fantastisch! Graag stellen we je voor aan Stefanie Misseghers van Santeboutique Integré.

- Wat was jouw eerste BoardX-ervaring?
In 2007, na het laatste examen van mijn lerarenopleiding LO zocht BoardX vrijwilligers om het nieuwe kamp in Berria op te bouwen. Met 3 andere studiegenoten trok ik naar Spanje, niet helemaal wetend wat ons te wachten stond. Het werd een week van tenten opbouwen, ijskasten uitkuisen, picknicktafels schilderen… en een uitnodiging om eens mee te draaien als stagemoni. Dat de ijskasten plaats zouden maken voor zoveel avonturen had ik nooit durven dromen.

- Waar situeert zich jouw BoardX-carrière?
In mijn Top 10 van beste zomers staan ongetwijfeld Berria 2008, Berria 2009, Berria 2010 en Berria 2011! Van opbouw tot afbraak de kampen mogen begeleiden, Battle of the Sexes presenteren, elke donderdag naar San Sebastian gaan, uren achter het kookfornuis staan (dat in het begin nog in donkere warme legertenten gebeurde), in september de grote groepen studenten ontvangen, het Belgisch Kampioenschap golfsurfen dat in onze achtertuin plaatsvond…

- Wat vond je het zaligste aan monitor zijn?
De rush om voor 180 mensen een heerlijke BBQ voor te bereiden is heerlijk. De adrenaline die door je lijf stroomt wanneer je een Battle of the sexes mag presenteren is verslavend. Maar gaan shoppen in de plaatselijke supermarkt en 15kg kip vragen zorgt voor hilarische momenten. Alle taken waren eigenlijk leuk. Zelfs van afwassen maakten we een feest (dat soms echt letterlijk een feest werd, haha)

- Wat is jouw mooiste, zotste en/of beste herinnering aan jouw BoardX-zomers?
De zotste herinneringen zijn eigenlijk allemaal insiders waarvan niemand gelooft dat ze echt gebeurd zijn (het waskotfeest, Kimme verkleed als ‘The Mask’, de nachtwacht op de toren van de bar…) En mijn ‘Breakfast at Steffi’s’ vond ik ook heerlijk om te doen! Maar het allerleukste aan BoardX is ongetwijfeld de grote groep vrienden die ik eraan over hou. Mijn beste vrienden zijn allemaal mensen waarmee ik samen in een tent heb geslapen, feestjes heb gebouwd en uren op het strand heb doorgebracht.

- Hoe volg je BoardX nog?
Onze zomerbestemming 2021 is voor de 5de keer het familycamp in Montalivet. Vier weken lang met de kindjes in een tent slapen, tussen de vrienden en de surfboards leven, elke dag op het strand vertoeven, herinneringen ophalen aan vroeger en de opvolging klaarstomen. Dat ik nu ook alles kan delen met mijn man en 3 kindjes is voor mij de kers op de taart.

- Vertel eens wat meer over je werk?
Sinds maart 2020 heb ik een eigen winkel: INTEGRE SanteBoutique, een conceptstore waarin ik me focus op tijdloze, unieke en eerlijke interieur- en decoratie items. Alle spullen hebben een verhaal. Je vindt er naast enkele stuks van topdesigners ook Antiek, Keramiek, Huishoudlinnen, Juwelen, en … onze eigen Lounge Chair -een ontwerp van mijn man die meubelontwerper is- gaat bijna in productie! We zijn superfier op het ontwerp, waarvan het prototype zelfs al een zomer in Montalivet heeft gestaan! Hou de Integré-instagram zeker in de gaten voor de officiele lounge launch! ;)

En winkelen zonder te genieten is voor mij niet compleet, daarom bied ik ook Koffie en Thee aan. Momenteel kan het alleen maar Take Away, maar vanaf we terug mogen, smijt ik mijn deuren open en is iedereen meer dan welkom voor een Soy Cappuccino, Haver Latté, Gember thee met een vleugje Rozemarijn. En binnen enkele maanden breiden we zoals afgelopen zomer weer uit met cocktails en zoveel meer!

Voor mij klopt het plaatje volledig, dezelfde hospitality die wordt aangeboden bij BoardX, creëer ik nu ook binnen Integré. Een totaalconcept waar natuur, beleving, mensen verwennen en iets unieks laten beleven centraal staan.

Kom gerust eens langs, iedereen welkom en altijd fijn om oude gezichten terug te zien!INTEGRE Santeboutique
Website: www.integre.be
Volg Integré ook op Instagram en Facebook!

‍

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.