20 YRS BOARDEX: KIM SEMADENI

Dat vele oud-monitoren nostalgisch terugblikken naar hun BoardX-tijd staat als een paal boven water, dat er sommigen nadien (en soms dankzij dit BoardX-verleden) iets moois uit de grond stampen,

Meer lezen

20 YRS BOARDEX: KIM SEMADENI

Dat vele oud-monitoren nostalgisch terugblikken naar hun BoardX-tijd staat als een paal boven water, dat er sommigen nadien (en soms dankzij dit BoardX-verleden) iets moois uit de grond stampen, vinden wij dan weer fantastisch! Graag stellen we je voor aan Kim Semadeni van Effect4Business!

- Wat was jouw eerste BoardX-ervaring?
Dat was in 2002 toen ik 4 dagen op bezoek was in Zarautz

- Waar situeert zich jouw BoardX-carrière?
2003 - 3 weken Zarautz
2007 - 2 weken Zarautz
2008 - 4 weken Berria
2012 - opbouw Berria

- Wat is jouw mooiste, zotste en/of beste herinnering aan jouw BoardX-zomers?
De allereerste maal in het intussen befaamde ciderhuis 'Izeta' gaan eten, alles op kosten van de campingbaas van Zarautz, ochtend- en avondsurfsessies met de moni's, verstoppertje spelen in de supermarkt Eroski in Zarautz, elke dag is er wel iets dat mij aan het lachen bracht!...

- Wat vond je het zaligste aan monitor zijn?
Het zaligste vond ik de groepssfeer, je thuis voelen, het hele kampterrein was je thuis. De leukste taak vond ik natuurlijk surfles geven, daarna baravond. Ik houd van de gezelligheid aan de bar.

- Hoe volg je BoardX nog?
De BoardEx'ers zijn mijn vrienden vanop het sportkot, dus die zie en hoor ik nog regelmatig. BoardX echt volgen deed ik niet meer zo, maar sinds we op het family camp zijn gegaan is dit wat meer. We hebben zelfs met dezelfde mensen afgesproken om deze zomervakantie gelijktijdig op hetzelfde kamp te vertoeven. BoardX brengt mensen samen door ze vooral samen iets te laten beleven. Dat ik er medemoni Julie heb ontmoet en er zo mijn geweldige vrouw en dito mama van onze kinderen aan heb overgehouden, illustreert dit nog het best!

- Vertel eens wat meer over je leven en werk?
De foto hierboven geeft al een indruk van waar een groot deel van mijn leven rond heeft gedraaid. Hieronder een leuke video over wat ik ooit 3 jaar deed:

- Hoe is het tot stand gekomen?
Zoals Steve Jobs ooit zei in zijn toespraak voor de afstuderende studenten aan Stanford University "you have to connect the dots!". Ik denk dat alle beetjes hebben gelopen om te staan waar ik nu sta. BoardX bracht me zeker verantwoordelijkheid bij en vooral leren omgaan met klanten. Het verhaal en product dat je brengt moet kloppen.

Iets wat ik nu actief doe zowel binnen mijn eigen praktijk 4Effect als performance trainer en health coach en binnen Effect4business. Je moet een duidelijke 'why' hebben over je concept. Het moet eigen aan jou zijn, wil het succes op slagen hebben en wil je binnen jouw eigen concept verder ontwikkelen. Wanneer iets je werkelijk eigen is, dan zie je veel meer opportuniteiten om je brand figuurlijk levend en financieel leefbaar te houden.

- Flexibiliteit en een ‘can do’-mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat Corona BoardX niet klein heeft gekregen. Hoe ben jij hiermee omgegaan?
Letterlijk en figuurlijk, door vooral in beweging te blijven -wat ook concept van 4Effect en Effect4business is- en vooral de opportuniteiten te willen zien desondanks de begrenzing van COVID. Je maakt je op een andere manier startklaar voor het post-covid tijdperk. Digitalisering en online gaan hebben zeker zijn voordelen om je levend te houden als brand en bieden toch kansen om je job te blijven doen.

KIM SEMADENI
Personal coach
Volg Kim op LinkedIn en Facebook!

EFFECT4BUSINESS
Move. Shift. G(r)O(w)! Mensen, teams en resultaten duurzaam in beweging dankzij beweegtrajecten vanuit een totaalaanpak.
Adres: Antwerpsestraat 12 2840 Reet
Website: www.effect4business.be
Volg Effect4Business op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.