10 REDENEN WAAROM JIJ DE 'STUDENT WEEKS' ABSOLUUT NIET MAG MISSEN!

Als je nog twijfelt over welke zonnige bestemming je naartoe zult reizen deze zomer, dan zal dit lijstje je wel overtuigen. De Berria Student Weeks zijn namelijk THE PLACE TO BE deze zomer!

Meer lezen

10 REDENEN WAAROM JIJ DE 'STUDENT WEEKS' ABSOLUUT NIET MAG MISSEN!

Als je nog twijfelt over welke zonnige bestemming je naartoe zult reizen deze zomer, dan zal dit lijstje je wel overtuigen. De Berria Student Weeks zijn namelijk THE PLACE TO BE deze zomer!

1: Je bent klaar met de herexamens en vliegt er nog een laatste keer in voor de start van het nieuwe academiejaar

Je hebt net een maand liggen zwoegen en zweten achter je bureau, binnen 2 weken begint het nieuwe academiejaar opnieuw. You deserve a break! Goed de batterijen opladen voor je weer achter de schoolbanken kruipt!

2: Na een week surfen heb je een body om ‘U’ tegen te zeggen.

Niet voor niets zien al die surferchicks/boys er zo afgetraind uit. Tijdens het surfen ben je constant in beweging en verbrand je al die afvalstoffen van de nacht ervoor zonder probleem!

3: Elke dag een heerlijk, rijkelijk gevuld buffet!  

Onze maaltijden zijn sinds dag 1 tot op de dag van vandaag hét uithangbord van BoardX! Geen kant-en-klare pakjes of andere fastfood, wél verse groenten en fruit en een flinke dosis liefde van ons kookteam! ’s Ochtends staat bij het ontwaken een uitgebreid buffet klaar met lekker brood, ontbijtgranen, yoghurt en fruit en een special of the day (ontbijt met bubbels, eitjes, wafels,…). Daarna beginnen onze monitoren aan het avondeten dat keer op keer met vele complimenten overladen wordt. Zonder dat je het beseft, heb je een week lang gezonde kost achter de kiezen en kom je strakker dan ooit terug van vakantie!

4: Onze surfcoaches maken in een week tijd van jou een echte pro!

Onze gediplomeerde surfcoaches zorgen ervoor dat je na een week, al de kneepjes van het vak kent. Je zult probleemloos elke golf afsurfen en iedereen met verstomming slaan met al je skills!

5: De legendarische feestjes van BoardX!

Als er iets is waar onze 'Student Weeks' echt in uitblinken, dan zijn het wel die epische feestjes. Daarom hebben wij elke maandag ons thema feestje, varen we op woensdag met een boot de zonsondergang tegemoet terwijl we onze dorst laven met gratis (!!!) drank en gaan we elke donderdag op citytrip naar San Sebastian om een bezoekje te brengen aan de wereldberoemde Bataplan disco

6: Wat dacht je van ‘All-You-Can-Drink’?!

Oh ja, je leest het goed! All. You. Can. Drink! 4 dagen per week is de drank aan onze bar gratis. ‘Nuff said.

7: De prachtige omgeving!

Ons resort bevindt zich in Berria, Cantabrië. Dit is een zeer gezellig vissersdorpje omgeven door prachtige kliffen en helderblauw water. Very instagramable!

8: Ons fantastisch monitoren-team!

Onze monitoren zijn opgeleid om er voor te zorgen dat jullie niets tekort komen in dit resort. Zij voorzien voor jullie een service waar een sterrenhotel niet aan kan tippen!

9: De locatie van het resort.

Van je tent tot aan het strand is het nog geen 100m wandelen. Je kruipt als het ware uit je tent tot op het strand, om daar weer neer te ploffen en gewoon lekker verder snoozen onder de Spaanse zon.

10: Verveling zal nooit de kans krijgen om toe te slaan!

Onze monitoren zijn er niet enkel om jullie op je wenken te bedienen. Zij zorgen er ook voor dat je een uitgebreide keuze aan activiteiten hebt waaraan je kunt deelnemen zoals cliffjumpen, kubben, beachvolley, beachsoccer,… noem maar op!

Aarzel dus niet en boek nu snel nog je trip voor deze fantastische trip!!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.