x

Wil je op de hoogte blijven van acties en nieuwtjes?

 

News

BoardX stapt mee op Sam’s Road!

BoardX stapt mee op Sam’s Road!

Na 9 jaar van afzien en vechten tegen CRPS, besliste Sam Carton om haar been te laten amputeren. Sindsdien vond ze haar levensvreugde terug en zeker toen ze eindelijk weer kon surfen! Hiervoor heeft ze echter een waterproof prothese nodig dat helaas stukken van mensen kost. Het spreekt voor zich dat wij er alles aan gaan doen om mee die droom te realiseren!

Lees meer

Kom mee naar Joe Surf Paradise! (10 - 17 juli, Montalivet)

Kom mee naar Joe Surf Paradise! (10 - 17 juli, Montalivet)

Van 10 tot 17 juli strijkt radiozender JOE neer op ons familycamp in Montalivet! Het belooft een erg speciale en muzikale week te worden vol bekende artiesten, live uitzendingen en heel wat JOE-verrassingen. Heb je zin om de Quatorze Juillet eens in Montalivet te vieren? Schrijf je dan als de bliksem in!

Lees meer

Deze 30 BoardEx'ers blikken terug op 20 jaar BoardX

Deze 30 BoardEx'ers blikken terug op 20 jaar BoardX

Dit jaar 2021 werd BoardX een flinke twintiger! In de voorbije 20 jaar brachten we al tienduizenden gasten in contact met onze favoriete boardsporten en dat tijdens onvergetelijke surfvakanties in Frankrijk en Spanje! We hebben dit enkel kunnen realiseren dankzij de tomeloze inzet van onze gedreven en immer enthousiaste monitorencrew.

Lees meer

MORE NEWS...

BoardXHouse Morocco

Het BoardXHouse is de perfecte bestemming voor wie na de zomer nog lang geen zin heeft in een Belgische winter. Surfers die de Endless Summer najagen, zijn met het BoardXHouse in Marokko aan het juiste adres!

Check it out
Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x