x

News

NIEUW: De éénouder surfweek!

NIEUW: De éénouder surfweek!

Als je als ouder alleen met je kinderen op vakantie gaat, rust de verantwoordelijkheid van het plannen, winkelen, koken… enkel op jouw schouders en dat de klok rond. Uiteraard ben je aan het einde van de dag eerder uitgeput dan ontspannen. Maar dat is nu verleden tijd! Deze zomer organiseren we samen met Tomeeto onze eerste surfvakantie exclusief voor éénoudergezinnen. Tijdens deze week ontlasten wij je van al die logistieke zorgen zodat iedereen ten volle van de vakantie kan genieten!

Lees meer

LOOP MET ONS DE WARMATHON!

LOOP MET ONS DE WARMATHON!

Op koude en natte winterdagen begin je vanbinnen zò te gloeien dat je die warmte maar al te graag met je omgeving wil delen. Ook bij BoardX voelen we die onweerstaanbare drang om het einde van het jaar met goede daden te vullen. Naar goede gewoonte doneren we de Earth Tax-opbrengst aan een goed doel en op 21 december lopen we met z’n allen de Warmathon in Antwerpen voor een extra duit in het zakje!

Lees meer

NIEUW: ZARAUTZ FAMILY RESORT!

NIEUW: ZARAUTZ FAMILY RESORT!

Met veel trots kondigen we aan dat gezinnen vanaf de zomer van 2020 meer dan welkom zijn op de plek waar het voor ons allemaal begon: Zarautz! Ons kamp krijgt er een volledige facelift en zal omgetoverd worden tot een heus glamping resort waar jong en oud de tijd van zijn leven zal beleven!

Lees meer

MORE NEWS...

Win

Geen wedstrijden gevonden.

pix boardxtv

BoardXHouse Morocco

Het BoardXHouse is de perfecte bestemming voor wie na de zomer nog lang geen zin heeft in een Belgische winter. Surfers die de Endless Summer najagen, zijn met het BoardXHouse in Marokko aan het juiste adres!

Check it out
Contact Jobs Ecoriders

Partners

x