x

Wil je op de hoogte blijven van acties en nieuwtjes?

 

News

Voor een prikje een weekje langer in de zon?

Voor een prikje een weekje langer in de zon?

De meest gehoorde reactie aan het einde van een BoardX-week is zonder twijfel dat ze véél te kort was! Wij proberen hier al aan tegemoet te komen door de prijs voor een aansluitende week* zo scherp mogelijk te houden. Maar voor de allerlaatste week van de zomervakantie pakken we uit met een échte stuntprijs! * Extra week-prijs voor Youth camps in Berria: €209 Voor de ALL-IN Junior camps in Le Pin Sec is de extra week-prijs €399

Lees meer

Make Friday Green again!

Make Friday Green again!

Black Friday is een Amerikaans fenomeen dat de laatste jaren vaste voet heeft gevonden in Europa. De dag na Thanksgiving luidt het begin van de eindejaarsinkopen in en tal van winkels spelen hier dan ook gretig op in om je te overstelpen met aanbiedingen. Lees zeker verder als je benieuwd bent hoe BoardX hiermee omgaat!

Lees meer

Join the BOARDX-family!

Join the BOARDX-family!

Ben je sportief, sociaal, goedlachs en vooral: niet vies om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de zomerjob van je leven: MONITOR BIJ BOARDX! Wij bezorgen je een onvergetelijke werkervaring in een fantastisch team op één van onze zonovergoten bestemmingen. Kunnen surfen is geen vereiste, kunnen wérken daarentegen, is een must!

Lees meer

MORE NEWS...

BoardXHouse Morocco

Het BoardXHouse is de perfecte bestemming voor wie na de zomer nog lang geen zin heeft in een Belgische winter. Surfers die de Endless Summer najagen, zijn met het BoardXHouse in Marokko aan het juiste adres!

Check it out
Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x